Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Místo svatby rozchod: Půvabná Kamila Nývltová už je zase single

Kamila Nývltová s přítelem.
Zdroj: se souhlasem Kamily Nývltové
+ Další 4 fotografie
Rozchod

Kamila Nývltová je opět single. Pět let všichni včetně zpěvaččiny rodiny čekali, až ji partner Pepa požádá o ruku. Zůstalo ale jen u nenaplněných snů, protože muzikálová pěvkyně portálu Aha! nyní potvrdila rozchod s fitness trenérem.

Zpěvačka Kamila Nývltová se dala dohromady s fitness trenérem Pepou před dlouhými pěti lety. Od té doby tvořili takřka idylický pár, kterému chyběla jen třešnička na dortu v podobě svatby a miminka. Místo toho si nedávno společně pořídili pejska. Nakonec je ale možná dobře, že zůstalo jen u čtyřnohého mazlíčka.

Pár se totiž v uplynulých dnech rozešel. "Rozešli jsme se, protože každý chtěl od života něco jiného, ale je to pro oba lepší. Rozchod proběhl v klidu, každý teď jdeme svou vlastní cestou," uvedla muzikálová pěvkyně pro portál Aha!.

Plané naděje

Je dost možné, že za krachem vztahu stála nerozhodnost urostlého fitness kouče s kubánskými kořeny. Jak totiž Nývltová v minulosti přiznala pro Blesk, tlačila na něj, aby poklekl, i její rodina.

Naděje přišla minulý rok, když se pár společně vydal do Říma. Ani tam ale Pepa Kamilu o ruku nepožádal. "K ničemu nedošlo. Pepa tvrdí, že to udělá tehdy, až to nikdo nebude čekat. Ale abych se někdy dočkala," sdělila tehdy Blesku. A nakonec se opravdu nedočkala...

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy