Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Miss Daniela Zálešáková se vrátila k polyamornímu vztahu: Rodina šla na druhou kolej

Daniela Zálešáková s partnerem Josefem a partnerkou Terezou.
Zdroj: Martin Procházka / eXtra.cz
+ Dalších 8 fotografií
POLYAMORIE

Pro modelku Danielu Zálešákovou nejspíše platí pravidlo, že stará láska nerezaví. Kráska se totiž před několika lety netajila polyamorním vztahem se snoubencem Josefem Smolíkem a Terezou Nguyen. Ovšem ta se brzy rozhodla ze vztahu o více lidech odejít. Daniela proto udělala razantní krok a se Smolíkem se snažili o miminko. V rozhovoru pro eXtra.cz se nechala slyšet, že není na třetí osobu ve vztahu tím pádem ani již prostor. Nyní si však spolu s bývalou partnerkou s Josefem užívají dovolenou na Costa Rice. 

Miss Czech Republic 2017 Daniela Zálešáková plánovala se svým partnerem Josefem Smolíkem ještě před nedávnem rodinu. Důvodem velkého rozhodnutí byl i odchod z polyamorního vztahu s partnerkou Terezou Nguyen, která si měla podle modelky najít jinou ženu. Daniela proto v rozhovoru pro eXtra přiznala, že pro dalšího člověka v jejich vztahu již není místo.

Opět láska ve třech

Nyní to však vypadá, že se názor krásné modelky změnil a miminko šlo opět na druhou kolej. Na svém Instagramu se totiž před nedávnem ukázala na luxusní dovolené v Costa Rice se snoubencem i s bývalou partnerkou. Podle svých slov byla do Terezy opravdu zamilovaná a rozchod pro ni nebyl jednoduchý, proto nejspíše rozchod dívek dlouho nevydržel a jsou opět spolu.


Návrat druhé lásky do života modelka potvrdila i tím, že si na své sociální sítě vrátila všechny staré fotografie se zajímavou brunetou, které po rozchodu smazala. Pár si na dovolené dlouhodobý vztah stvrdil, všichni tři si totiž nechali vytetovat společné vlnky na rukou. Daniela svým fanouškům také dokazuje, že lásku umí rozdělovat, a čas tráví se svými partnery střídavě i společně.

Rozhovor o polyamorním vztahu s Danielou Zálešákovou:

Rivalita

A podnikateli Smolíkovi se tak opět plní sen každého muže a v životě má nyní dvě krásné ženy. Daniela však vysvětlila, že láska je hlavně mezi ní a Terezou, Josef má mít s brunetkou pouze přátelský vztah. Ovšem, jak sama modelka přiznala, rivalita mezi jejími láskami je nedílnou součástí polyamorního vztahu.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy