Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Minikamerou v rozkroku fotí své milence: Takhle snímky vypadají

Minikamerou, kterou má ve své vagině, pořizuje snímky.
Zdroj: Archiv Dani Lessnau
+ Další fotografie
Umění

Umělkyně Dani Lessnau (31) vytváří umění velmi netradiční cestou. Do své vaginy si umísťuje minikameru a s ní poté zachycuje intimní chvíle mezi mužem a ženou. Umělkyně se s tím svěřila v časopise Bust.

Velmi netradiční umění vytváří umělkyně Dani Lessnau. Ta svůj sen stát se fotografkou začala uskutečňovat již v osmnácti letech, kdy se přestěhovala z Massachusetts do New Yorku. Chtěla začít studovat uměleckou školu, jenže u ní propukla chronická choroba a ona se tak místo studia zaměřila na meditaci a jógu.

Avšak i po mnoha letech zjistila, že právě fotografování je něco, co by ji v životě naplňovalo, proto se rozhodla, že začne fotit své přátele fotoaparátem umístěným v intimním otvoru. „Moje nemoc ve mně probudila pocity zranitelnosti a to jsem potřebovala odbourat. Tento projekt mi pomohl zhmotnit sílu v životě i erotice,“ nechala se slyšet umělkyně pro časopis Bust.

Aparát dá do boxu a umístí do vaginy

A jak si vytvořila fotoaparát? Do prázdného obalu od filmu dala minikameru, kterou si poté dala dovnitř. „Umístím aparát do vaginy a snažím se držet pokud možno co nejvíc v klidu, potom odlepím pásku tak, aby došlo k expozici. Podle množství světla v místnosti ji nechám odlepenou až dvě minuty, pak opět zalepím a vyjmu aparát z vaginy,“ prozradila Lessnau.

Umělkyně dodala, že když má krabičku v sobě, má podobné pocity jako při penetraci.Proces vzniku snímků je tak pro mě velice intenzivní a osobní. Když vyvolávám film, chovám se k němu, jako by to bylo živé tělo. Nepoužívám při vyvolávání rukavice, dotýkám se filmu, je to součást uměleckého procesu,“ uzavřela.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy