Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Milovaný Pan profesor rozdělil diváky: Slováci to umí líp, kritizují lidé

Pan Profesor: Slováci to umí líp, píší diváci
Zdroj: Se souhlasem TV Nova
+ Další fotografie
Reakce

Televize Nova odvysílala další díl seriálu Pan profesor. Diváci se moc těšili a přestože je seriál s v hlavní roli s Vojtou Dykem (36) divácky oblíbený, našly se i hlasy kritiky. Slováci umí líp, psali lidé.

Pan profesor rozdělil diváky

Seriál Pan profesor v hlavní roli s Vojtou Dykem (36) se těší divácké oblibě, jenže Slováci prý umí líp. Tvrdí to alespoń ti, kteří shlédli i předlohu pro českého Pana profesora vysílanou na Slovensku.

"Už se moc těším," psala na sociální sítě ještě před začátkem vysílání divačka Karolína. K té se přidala i slečna Hanka. Také Gábina si profesora v podání Vojty Dyka pochvalovala: "Je to luxusní."

Slováci umí líp

Jenže jejich nadšení nesdíleli všichni. "Kde k tomu došlo? Tohle je zakázané a má to řešit policie. Kdo to pustil do médií? Prosím jméno režiséra toho seriálu," rozčiloval se například Lukáš.

Tomu notovala i divačka Petra: "Slovenská verze je super, to se nedá vůbec srovnat," povzdychla si. A nebyla jediná, kdo takový názor sdílí.

Televize Nova si registrovala ochrannou známku Pan profesor na jaře tohoto roku. Seriál Pán profesor běží od jara 2020 na slovenské televizi Markíza, což je sesterská stanice TV Nova. Slovenský Pán profesor,, je vztahový seriál s komediálními prvky a odehrává se na fiktivním slovenském gymnáziu. Hlavní roli se zde ujal Tomáš Maštalír.

Záhada vyhřezlého oka šéfredaktora eXtra.cz: Karen Mchitarjan promluvil o svém martyriu

Související články

Další články

Nejnovější kauzy