Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Milostný trojúhelník Daniely Zálešákové: Rozchod s milionářem a velkolepý návrat k ex?!

Miss Daniela Zálešáková: Rozchod s milionářem a velkolepý návrat ke svému ex?!
Zdroj: Se souhlasem Daniela Zálešáková
+ Další 3 fotografie
láska?

Modelka a Miss Daniela Zálešáková (21) se před pár měsíci zcela nečekaně rozešla s dlouholetým partnerem, podnikatelem Josefem Smolíkem (53). Ani ne týden po rozchodu na sociálních sítích oznámila, že je šťastně zadaná s novým partnerem, podnikatelem Markem Friedlem. Nyní se objevily spekulace, že se půvabná modelka vrací ke svému bývalému partnerovi. 

Modelka a bývalá Miss Daniela Zálešáková se v současné době zmítá v milostném trojúhelníku. Zhruba před čtvrt rokem oznámila, že se rozchází se svým dlouholetým partnerem, úspěšným podnikatelem Josefem Smolíkem.

Ještě pár týdnů před rozchodem přitom trávili společný čas na dovolené a plánovali svatbu a děti.

"Ano, je to pravda. S Pepou jsme se rozešli, ale proběhlo to v přátelském duchu," řekla Daniela pro eXtra.cz. K rozchodu se také vyjádřil Pepa, který tehdy rovnou vyvrátil možný návrat.

"Návrat považuji za málo pravděpodobný," řekl Josef. Ani ne týden po rozchodu Daniela oznámila nový vztah, tentokrát s třineckým milionářem Markem Friedlem.

"Ano, je to pravda. Na snímku jsem se svým novým přítelem. Nevidím důvod to tajit," prozradila. Následovalo pár měsíců neskutečné zamilovanosti.

Daniela s Markem cestovali, užívali si jeden druhého a modelka sršela štěstím. Movitý podnikatel si dokonce Danielu nastěhoval do svého rodinného domu a seznámil ji s dcerami.

V posledních týdnech to ale vypadá, že se mezi zamilovanou dvojicí něco stalo. Začalo se spekulovat o tom, že se modelka rozešla s Markem a vrátila se k Pepovi.

Spekulacím nahrává také poslední snímek půvabné Daniely, na kterém má opět zásnubní prsten, který po rozchodu s Pepou musela vrátit. Došlo k velkému návratu ke staré lásce?



Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy