Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Milionová investice Pavlínky z MasterChefa: Skupuje půdu na Kolínsku

Pavlína byla cílevědomá a to mnoha lidem vadilo.
Zdroj: Se svolením TV Nova
+ Další 2 fotografie
Investice

Pamatujete na kontroverzní Pavlínu Lubojatzky (28), která předloni skončila stříbrná ve čtvrté řadě MasterChefa? I když ji polovina národa milovala a druhá pro její chování nenáviděla, mnozí možná čekali, že po soutěži upadne v zapomnění. To se ale nestalo, ona vydává jednu kuchařku za druhou a podle zjištění eXtra.cz ještě dokázala investovat pět milionů do orné půdy.

Pavlína Lubojatzky: Nákup za 5 milionů

Pro někoho až příliš plačtivá a emotivní Pavlína Lubojatzky ke sledování televizního MasterChefa přitáhla obrovské množství diváků, kteří by se na něco takového normálně nedívali. Byla jako zjevení a každý její výlev přivedl v úžas statisíce párů očí.

Podle některých to byl promyšlený plán.

„Klidně může říci, že to, jak se chovala, bylo jen kvůli tomu, aby prošla do dalšího kola. Může být jako Jekyll a Hyde, hrát to. Chce se prosadit, a tak pro to udělá maximum. To jí nikdo nemůže mít za zlé. Možná si vytváří brand (značku) a pak si otevře prosperující firmu a v ní se bude chovat úplně jinak,“ prozradil nám v roce 2020 před vyvrcholením soutěže znalec marketingu Michal Fric, podle kterého je jedno, jestli Pavlína v lidech budila pozitivní, nebo negativní emoce.

A měl nejspíš pravdu. Vařením se Pavlína i dva roky po konci soutěže evidentně dál živí, vydává kuchařky, vlastní e-shop a zjevně se jí daří. Jak redakce eXtra.cz zjistila v katastru nemovitostí, s manželem si v březnu tohoto roku koupili 810 metrů čtverečních orné půdy v jedné obci na Kolínsku. Díky úvěru od banky zaplatili bez deseti tisíc 5 milionů korun.

Buď se tedy z Pavlíny stane „Přemyslovna Oráčka“ a malé políčko, které, zdá se, dosud leží ladem, bude sypat zrnem kvůli pečení nějakého předraženého hipsterského chlebíku, nebo, a to je o dost pravděpodobnější, získala informace o tom, že tenhle kus pozemku, jinak ze všech stran obklopený vilovou zástavbou, se změní také na stavební. To by pak mohl mít mnohem zajímavější cenu i využití.

Bydlení

Jestli se tak stane, mohla by Pavlína už do pár let své extravagantní chování předvádět sousedům na zahradě nového domu. Ostatně, jak sama uvádí, větší venkovní sezení plus prostor na grilování by jí přišly vhod.

Kromě toho již pár let manželé vlastní byt 2+1 v pražských Čakovících. Dali za něj podle eXtra.cz 3,4 milionu korun, ale dnešní cena už může být klidně skoro dvojnásobná. Právě tyhle peníze by se jim mohly hodit, až budou shánět financování případného domečku.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy