Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Miliardářské Vánoce Richarda Chlada: Stromeček ve ferrari a dům v úsporném režimu

Výstřední miliardář Richard Chlad.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Se svolením Richarda Chlada
+ Dalších 10 fotografií
Santa

Miliardář Richard Chlad je pro každou špatnost. To už zjistili i obyvatelé španělského ostrova Tenerife, kde má jednu ze svých haciend. Právě tam se totiž ve svém rudém ferrari proháněl v převleku za Santu a nazdobeným stromečkem na místě spolujezdce. “Na tyhle fórky tam nejsou zvyklí,” přiznal následně eXtra.cz. 

Díky své šikovnosti vydělal miliardy a teď si je právem užívá. A Richard Chlad si život užívá každým douškem. To je zřejmé i z jeho sociálních sítí. Ve chvíli, kdy do Česka přišly první mrazíky, i se svou krásnou snoubenkou Annou Marii Kánskou odletěl na Tenerife, kde má rozlehlé sídlo.

Stromeček ve ferrari

A právě před tamějším obchodním centrem před několika dny spolu s Vlastou Hájkem způsobil pořádné pozdvižení. “Kamarádi ze slovenského klubu 300plus mi poslali video z předvánoční akce, kdy natočili Ferrari SP jednoho člena s vánočním stromečkem a napsali, co vymyslíme na Tenerife. S Vlastou Hájkem jsme nelenili a jeli jsme do místního hobby marketu a koupili ozdobený stromeček a vzniklo sranda video, na kterém jedu a mám stromeček na místě spolujezdce,” popsal redakci eXtra.cz Chlad, který nečekal, že jejich vtípek bude mít takový ohlas.

“To pozdvižení kolem nákupního centra bylo velké. Na tyhle fórky tam nejsou zvyklí. Mělo to velký úspěch,” přiznal nám výstřední miliardář, který o svém životě pravidelně informuje na svém Instagramu.

Nutno ale říct, že to byl jeden z posledních fórků, který letos na Tenerife spunktoval. Ačkoliv by určitě rád strávil příchod nového roku v plavkách na pláži, i s Annou Marii Kánskou se museli vrátit zpátky do mrazivého Česka.

Mrazivý návrat do Česka

“Máme tady povinnosti. Já děti, rodinu, Anna rodinu. Vánoce, Silvestra a Nový rok tak budeme trávit tady. Na Tenerife bylo ale úžasně. Kromě dvou dní, kdy pršelo, bylo počasí skvělé,” přiznal Chlad s tím, že návrat do Česka byl drsný. Ačkoliv má dostatek peněz, i on totiž jede na úsporný režim.

“Z úsporných důvodů jsem měl topení na údržbový provoz, takže jsme měli v baráku nějakých patnáct stupňů. Druhý den ráno, když jsme se vzbudili, tak bylo šestnáct. Užíváme si ale bílé Vánoce v Praze a není to špatné,” dodal Chlad, který podle svých slov nenechal nic na náhodě.

“Dárky řeším během září a října. Jsem plánovač. V Česku se ale dlouho nezdržíme. V lednu, jak budeme moct a pokud bude na Tenerife rozumné počasí, vyrážíme zpět,” přiznal Chlad.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy