Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Miliardář Richard Chlad po boku Radky Třeštíkové: Půvabnou spisovatelku vychválil do nebe

Radka Třeštíková a Richard Chlad jsou kamarádi.
Zdroj: Se souhlasem R. Chlad
+ Dalších 8 fotografií
Vyjádření

Miliardář Richard Chlad (61) se tentokrát netulil ke své krásné snoubence Anně Marii Kánské (30), ale ke spisovatelce Radce Třeštíkové (42). Společně si udělali několik fotek před jeho luxusními vozy na akci Legendy na pražském výstavišti, kde nechyběla ani redakce eXtra.cz. Na svém Instagramu následně Chlad všechny zvědavce usadil slovy, že s Radkou jsou jen dlouholetými přáteli.

Miliardář Richard Chlad se již tradičně objevil na akci s názvem Legendy konané na holešovickém výstavišti, kde předvedl svá legendární auta, mezi nimiž nechyběly ani Bugatti Veyron a Chiron, které mají dohromady hodnotu přes sto milionů korun. Na místě byla také redakce eXtra.cz, která auta i pyšného majitele zabrala.

Místo, aby však pózoval se svou půvabnou snoubenkou Annou-Marií Kánskou, před auty se vyfotil se spisovatelkou Radkou Třeštíkovou. To některé zvědavce překvapilo a začali se pídit po tom, proč zrovna Třeštíková.

Inteligence a krása, řekl Chlad

I z toho důvodu se rozhodl Richard Chlad uvést vše na pravou míru v příspěvku na Instagramu. „Několik všetečných zvědavců se ptá, proč se u mých aut na Legendách fotografovala Radka Třeštíková, a ne Anička. Radka je moje letitá kamarádka, výborná spisovatelka, matka se skvělými juniory mající výborné hlášky. To vše je korunováno inteligencí i krásou. S Radkou si máme vždycky co říct a dokážeme se společně hodně nasmát. Většinou lidské blbosti, závisti i svým životním příběhům. Více za tím nehledejte,“ uzemnil všechny zvědavce Chlad.

„Milenci opravdu nejsme, ani kamarádi s benefity, či jak se tomu dnes říká,“ napsal dále s vysmátými emotikony. Nakonec ještě přidal dojemné vyznání jeho vyvolené Aničce-Marii Kánské, která je dcerou Veroniky Kánské alias Blaženy z komedií Slunce, seno. „Jsme si souzeni s Annou,“ napsal nakonec.

Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy