Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Milan Peroutka si uměl vybrat: Vzal si syna miliardářky, říkají jí „Paní McDonald“

Milan Peroutka se oženil s přítelem
Zdroj: Herminapress
+ Dalších 6 fotografií
svatba

Milan Peroutka (33) překvapil tajnou svatbou, navíc s mužem. Jeho vyvoleným se stal podle webu Blesku o osm let mladší Dominik Roubínek, který je synkem z velmi bohaté rodiny a svého partnera prý zahrnuje luxusem.

Milan s Dominikem to vzali poměrně hopem, protože jsou spolu teprve od podzimu. Ano, momentálně nejsem sám,“ prozradil nám Peroutka v únoru. „Jsme spolu půl roku a samozřejmě přemýšlím, jak o tom promluvit veřejně. O svém vztahu už sice mluvím, ale ne nějak konkrétně,“ řekl nám tehdy s tajemným úsměvem zpěvák. Že je na kluky, a nikoliv na holky, to zjevně v jeho okolí není žádný problém.

Moje maminka je nadšená,“ uvedl Milan Peroutka tehdy o dnes už tchyni, co říká na jeho lásku. „Jako každá správná máma, rodina nebo kamarádi jsou samozřejmě rádi, hlavně když je ten člověk šťastnej, takže musím zaklepat, že to tak je, a jsem teď opravdu šťastnej.“

Dominik Peroutku zahrnuje luxusem

A je fakt, že si zpěvák uměl vybrat. Pětadvacetiletý Dominik Roubínek pracuje podle informací Blesku v televizi Nova a pochází z velice bohaté rodiny. Dominikova maminka, brněnská podnikatelka Renata Roubínková Baierová, má podle deníku přezdívku „Paní McDonald“, protože jí říká paní celá řada provozoven tohoto řetězce. „O peníze Dominik rozhodně nemá nouzi. Neustále bere Milana na luxusní drahé dovolené po celém světě. Na nákupy do Pařížské spolu chodí jako běžní smrtelníci do supermarketu,“ řekl Blesku jejich známý.

Luxusní byla samozřejmě i utajená svatba, o které jako první informoval výše zmíněný deník. Ta se měla konat v pátek v pravé poledne v pětihvězdičkovém historickém hotelu Chateau Mcely. Účastnila se jí údajně plejáda hvězdných hostů a na jejich klid dohlížela ochranka. Zamilované dvojici se nechtělo čekat, až se v Česku vyřeší otázka manželství pro všechny, a uzavřeli registrované partnerství. My páru přejeme hodně štěstí na společné cestě životem.


Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy