Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Miláčku, mávej: Agáta svému chlapci zatrhla Vary a poslala ho k plotně

Jaromír je s Agátou přešťastný
Zdroj: Se souhlasem Agáta Hanychová
+ Dalších 10 fotografií
láska

Vztah Agáty Hanychové (37) a mediálního magnáta Jaromíra Soukupa (53) nabírá na obrátkách. Zamilovaná influencerka odřekla Vary, děti rozdala tatínkům a užívá si takového toho obyčejného domácího štěstíčka. Instagram stále zasypává společnými fotkami.

Mistryně jepičích vztahů Agáta Hanychová na osmistý pokus možná konečně našla toho pravého. A možná právě proto, že Jaromír Soukup je úplně jiný hrníček než všichni její předchozí partneři. S majitelem TV Barrandov influencerku spojuje nejen zájem o showbyznys, ale také například podle Mirkova plátku Sedmička oba rádi vaří, hodně sportují a jsou rodinné, ba přímo domácké typy.

Agáta odpískala Vary

Agáta se nyní na Instagramu rozpovídala, proč dala přednost domácí pohodě před ruchem filmového festivalu v Karlových Varech, co Jaromír právě dělá a jakou pochoutku si připravili na grilu.

"Ve Varech jsem měla jít dvě přehlídky, ale obě jsem odmítla, protože se mi tam prostě nechtělo. Té mediální pozornosti je i tak teď přehršel. Takže jsem si to, teda jsme si to, nechali prostě ujít," pravila Agáta ve svém živáku.

Vysvětlila také, že její chlapec teď nemůže k přístroji, neboť musí naložit myčku. Nádobí se jim nakupilo poté, co připravil krevety na grilu. Pan Mirek si ale nakonec přece jen od plotny odskočil, aby zamával fanouškům, když ho o to jeho milá pěkně požádala. Agáta rovněž slíbila, že brzy přijde společný živák, na němž budou něco kuchtit. Zdá se tedy, že přinejmenším jejich společná vášeň pro vaření je pravá a nefalšovaná.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Další články

Nejnovější kauzy