Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Miláček Vondráčkové schytal drtivou porážku: V Oktagonu nestačil na statného německého zápasníka

Zdeněk Polívka v Německu.
Zdroj: Se souhlasem Oktagon
+ Další 4 fotografie
Oktagon

Přítel Lucie Vondráčkové (43), Zdeněk „Gameover“ Polívka (25), odcestoval do německého Oberhausenu. V sobotu večer se totiž postavil proti německému zápasníkovi Hojatu Khajevandovi, s nímž se utkal v zápase v rámci Oktagonu 44. Vondráčková pro Super popsala, že před zápasem Polívka nejedl ani nepil. Zápas však proti Hojatu nedokázal vyhrát.

V německém Oberhausenu se uskutečnil Oktagon 44, kde se kromě hvězd jako Pavol Langer, Alexander Poppeck či Bojan Veličković objevil také český MMA zápasník Zdeněk Polívka. Ten stanul v zápase proti dvaatřicetiletému německému zápasníkovi Hojatu Khajevandovi. V Německu mimochodem zápasí Polívka potřetí.

První kolo Polívka, bojovník střední váhy, v postoji ztrácel. Ve druhém kole pak prohrál proti statnému Hojatovi úplně. Polívku vzal k zemi a zachytil rear-naked choke (tlumivka v bojových soubojích, pozn. red.), jak napsal iSport. Čech byl po porážce viditelně zklamaný. Jak v přímém přenosu prozradili moderátoři, v minulosti ve stejné pozici na zemi ukončil Hojat Khajevanda i zápas s Václavem „Babou Jagou“ Mikuláškem.

Drastické zhubnutí

Lucie Vondráčková je přítelkyní Zdeňka Polívky a v nedávném rozhovoru pro Super popsala, jak to u nich vypadá před turnajem.Je ve fázi, kdy nejí ani nepije. Vůbec nechápu, jak to mohou vydržet. Tři dny bez vody jsou pro mě nepředstavitelné. Je to šíleně drastické a jenom se modlím, aby to tělo vydrželo,“ nechala se slyšet Vondráčková, která se jako správná partnerka o Polívku bojí.

Na svůj Instagram přidala navíc před dvěma dny krátké video, které ukázalo Polívku před zápasem.MMA hubnutí. Zdeněk Polívka před zápasem... z 97 kg na 84 kg za 14 dní,“ napsala.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy