Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Michal Penk o lásce s Bartošovou: Byla kouzelná, otravně jsem žárlil, vzpomíná po 30 letech

Michal Penk promluvil o vztahu s Ivetou Bartošovou: Byla kouzelná, vzpomíná
Zdroj: Se souhlasem TV Prima/Profimedia/koláž eXtra
+ Dalších 13 fotografií
Vztah

V osmdesátých letech byl zpěvák Michal Penk (55) na vrcholu své kariéry. Stál u zrodu kapely Lucie a sedm měsíců randil se zpěvačkou Ivetou Bartošovou (†48). O jejich krátkém, ale intenzivním vztahu promluvil v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Zpěvák Michal Penk byl v osmdesátých a na počátku devadesátých let idolem mnoha žen. A to nejen díky své dlouhé blonďaté hřívě, ale také kvůli svému specifickému hlasu. Zamilovala se do něj také zpěvačka Iveta Bartošová.

„Chodili jsme spolu sedm měsíců, z toho čtyři u nás bydlela. Její manažer Gottlieb, když se to dozvěděl, se mohl zbláznit. Já jsem se mu nelíbil. On nás seznámil a někam odešel. My jsme na sebe koukali, zahořelo to tam, ona se začala červenat a já šel domů a byl jsem zamilovanej až po uši. Ona byla kouzelná, to bylo fakt něco,“ přiznal otevřeně v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. Pro svou milou dokonce Penk, který se proslavil hity jako O bláznech, složil písničky Útoč láskou, Závod s mládím a Tichá píseň.

Rozpad vztahu

Důvody rozpadu jejich vztahu nejsou úplně jasné. Penk tvrdí, že na Ivetu příšerně žárlil. „Přišla s tím, že nikdy nebyla v Itálii a že ji Martin Vačkář, manžel zpěvačky a herečky Světlany Nálepkové, pozval na výlet kabrioletem do Říma. O mně v nabídce nic nepadlo. Tvrdila, že je snad jasné, že tam jede jenom na výlet, ale já žárlil. Řekl bych až otravně,” přiznal před časem podle webu Kafe.

Iveta Bartošová ve své knize Neměla jsem se narodit tvrdila zase to, že jí měl být Penk nevěrný, a to na jejich společné dovolené na Kubě. Zahýbal mi tam přímo před mýma očima. A dělalo mu to dobře. Sice to nebylo přímo přede mnou v pokoji, ale s tou holkou se přede mnou klidně sebral a odešel s ní někam do lesa. Chtěl, abych to věděla,” napsala.

Drogová závislost

V devadesátých letech měl Penk odmlku, která se však protáhla. Vnitřní nespokojenost ho přivedla k pití a marihuaně. Po rozchodu s partnerkou Ivanou, s níž má syna Christophera, začal hledat útěchu v kokainu a pervitinu. Po dlouhých letech se mu nakonec podařilo závislosti zbavit.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy