Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Michaela Kuklová (53) porazila rakovinu i čas: Vypadáš jako holčička, tleskají jí

Michaela Kuklová (53) porazila rakovinu i čas: Vypadáš jako holčička, tleskají jí
Zdroj: Se svolením Michaely Kuklové
+ Další 4 fotografie
Dovolená

Herečka Michaela Kuklová (53) se stále vypořádává s rozchodem se snoubencem Josefem Wittnerem (41). Pohádková Jasněnka nedávno vyrazila načerpat novou sílu k moři. Na Instagramu se následně pochlubila fotografií, na které vypadá, jako by byla o třicet let mladší.

Michaela Kuklová se s Josefem Wittnerem rozešla letos v květnu. To už ale herečka postupně hází za hlavu a nedávno se vypravila odpočinout si k moři. "Musíme zažít ztráty, abychom měli radost z věcí, které vnímáme jako samozřejmé. Mým cílem je nedělat si zbytečné starosti, nevyčítat si drobné prohřešky, všechno dělat s láskou a radostí. Tik, tak, tik, tak a zase je času míň, je čím dál vzácnější," uvedla Kuklová na sociální síti.

Kuklová vypadá mladší

K popisku přidala fotku, jak si užívá ve vlnách, a fanoušci pohádkové Jasněnky se nastačili divit. Kuklová v plavkách vypadá, jako by ji nepoznamenal zub času. Všimla si toho například herečka Kateřina Brožová. "Vypadáš jak holčička," okomentovala snímek kamarádka z branže.

"Tak krásná," přidala se v komentářích modelka Pavlína Němcová. Podobných reakcí bylo v diskuzi pod fotkou plno. "Jste nádherná a moc milá, Míšo," uvedla jedna z fanynek.

Porazila rakovinu

Poslední roky byly pro Kuklovou náročné. Před rokem bojovala s rakovinou prsu a nedávno podstoupila plastickou operaci. Proto se rozhodla, že prostřednictvím Instagramu poděkuje i lékařskému týmu, který se o ni skvěle postaral.

"Děkuji za jejich báječnou péči stejně jako všem, kdo mají zásluhu na tom, že mohu začít novou životní etapu. Děkuji rodině a svým nejbližším za obrovskou oporu a pomoc. Cítím se dobře po všech stránkách a věřím, že se budu hezky hojit na těle i na duši," dodala Michaela.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy