Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Meghan o pošramoceném vztahu s otcem a jeho záhadných zprávách. Věděla jsem, že mi nepíše on, říká

Otec se k Meghan zachoval opravdu ošklivě.
Zdroj: Profimedia/eXtra.cz- koláž
+ Dalších 5 fotografií
Odhalení

Meghan Markle (41) a princ Harry (38) natočili dokument o jejich životě, který teď momentálně běží na platformě Netflix. Tato dvojice má tak naplněný život, že se všechny informace ani nevešly do jednoho filmu, proto nám nabízí rozkouskovanou minisérii. V novém dílu tvůrci popsali, jaký vztah měla Meghan se svým otcem. Ten ji před svatbou totiž pořádně zklamal. 

Meghan Markle před svým dnem D zažívala neskutečný stres. Mohl za to její otec Thomas Markle, u nějž nevěděla, zda na veselku dorazí, nebo ne. Pár dní před svatbou totiž vyvolal velké pozdvižení tím, že zinscenoval fotografie pro novináře, aby to vypadalo tak, že se na veselku připravuje. Za snímky si dokonce nechal i zaplatit. Všechno ale prasklo a skandál byl na světě. Pro Meghan to byl samozřejmě hrozný šok, protože jediná osoba, která jí měla vést k oltáři, a blízký člen rodiny se snažil z jejího velkého dne jen vytěžit peníze.

Otec ji nakonec k oltáři nedovedl

Jako oficiální příčina, proč se Thomas obřadu nezúčastnil, byly uvedeny zdravotní důvody. Meghanin otec se totiž před velkou slávou zotavoval z infarktu. "Bohužel můj otec se na naši svatbu nedostaví. Na mém otci mi vždy záleželo a doufám, že bude mít dostatek prostor na uzdravení," sdělila tehdy Meghan na Twitteru Kensingtonského paláce. Jenže pravým důvodem byl spíše zmiňovaný skandál.

Hacknutý mobil

Dokument na Netflixu prozrazuje i to, že z Thomasova telefonu Meghan přicházely ve vypjatých momentech zprávy, které ovšem otec zřejmě vůbec nepsal. Meghan to totiž vyvrátila a řekla i důvod. "Můj otec vždycky píše hodně smajlíků a tři tečky, navíc mě ve zprávě oslovil Meghan, ale tak mi nikdy neřekl. Všichni moji blízcí mi říkají Meg - i rodiče," řekla vévodkyně ze Sussexu. Poté se zjistilo, že otcův mobil někdo hacknul.

To, že má Meghan pošramocené vztahy s otcem, dokládá i fakt, že se zatím v dokumentu neobjevil. O páru mluví pouze hereččina maminka, která se rozplývá nad láskou své dcery a Harryho. Kromě toho také zmínila, že jí jeden čas pronásledovali paparazziové, kteří chtěli najít nějakou senzaci zaměřenou na Meghanin původ.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy