Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Meghan a Harry berou zpátečku: Nutně potřebují pozměnit svůj chystaný dokument

Princ Harry a Meghan Markle.
Zdroj: Profimedia
+ Další 4 fotografie
Změny

Princ Harry (38) a Meghan Markle (41) touží upravit pořad na Netflixu. Od smrti královny Alžběty II. pár dělá dramatický obrat ve svých nadcházejících projektech. Vévoda a vévodkyně ze Sussexu už přes rok pracují na dokumentárním seriálu, který má produkovat právě Netflix. Informoval o tom web Pagesix.com.

Šéfové Netflixu sice projekt ze Sussexu oficiálně neoznámili, doufají však, že dokument odvysílají v prosinci po páté sezóně seriálu Koruna. Nyní vyšlo najevo, že britská dvojice Meghan Markle a princ Harry chtějí udělat v připravené show ještě nějaké změny. To by podle tvůrců odložilo film až na příští rok.

Dokument zřejmě bude až příští rok

Zdroje uvedly, že pár chce vyjmout nebo zlehčit slova, které řekli o králi Charlesovi, královně Camille, princi Williamovi a jeho ženě Kate. "Probíhá spousta konverzací. Slyšel jsem, že Harry a Meghan chtějí, aby se série vysílala až příští rok, chtějí to zastavit," uvedl jeden zdroj z hollywoodského průmyslu pro Pagesix.

"Netflix si přál, aby byl pořad připraven k vysílání na prosinec. Na výkonného ředitele Netflixu Teda Sarandose, který má vztah s Harrym a Meghan, je vyvíjen velký tlak, aby tuto show dokončil," svěřil se jeden z vysoce postavených příznivců největší online platformy. Pár se možná chce tímto krokem usmířit s královskou rodinou, přestože byli oba během pohřbu královny několikrát poníženi. 

Meghaniny ambice

Na přetřes přišly i Meghaniny velké ambice. "Myslím, že Meghan si myslela, že se stane Beyoncé ze Spojeného království. Být součástí královské rodiny by jí dalo tu slávu," řekl podle serveru Insider Valentine Low, autor nové knihy "Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown" (Dvořané: Skrytá moc ve stínu Koruny). "Naopak zjistila, že existuje tolik pravidel, že ani nemůže dělat věci, které by mohla dělat jako soukromá osoba, což pro ni bylo těžké," dodal.

Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy