Trendy
Výměna manželek 2024 Sedm schodů k moci válka na Ukrajině Survivor 2024

MasterChef Česko 2021 útočí na city soutěžících: Rodinná výzva odhalila 3 kuchaře, kteří převálcovali ostatní

MasterChef Česko 2021 útočí na city soutěžících: Rodinná výzva odhalila 3 kuchaře, kteří převálcovali ostatní
Zdroj: Se souhlasem TV Nova
masterchef

Ani tentokrát to neměli soutěžící bojující o titul MasterChefa Česko 2021 jednoduché. Tentokrát měli v krabici každý snímek s někým z rodiny a měli uvařit rodinný recept na svíčkovou. Své jídlo ale nedostali šanci předvést všichni. Kdo postoupil na balkón a kdo si šel přichystal černou zástěru?

Už známe kompletní TOP16 letošní show MasterChef 2021 a poznali jsme jejich rodinné recepty. "Vaším úkolem bude připravit svíčkovou, která vypráví příběh vaší rodiny," pronesl hned v úvodu Radek Kašpárek.

Každá domácnost má jiný tajný recept, ale někteří ze soutěžících česká jídla nevaří vůbec. "Stíháte?" ptali se porotci.

"Ne, nestíháme," odvětili někteří soutěžící. I přesto ale Jan Punčochář rozhodl, že času dostali soutěžící až příliš.

"Má to být chleba nebo knedlík?" Ptal se Přemek Forejt. Už když soutěžící drželi fotky svých milovaných, všem bylo jasné, co bude následovat za výzvu.

"Zatím nejsem přesvědčený, že jsem udělal dobře, když jsem vám dal šanci," komentoval Přemek Forejt výkon jednoho ze soutěžících.

Porotci nedali šanci předvést všem všechno. První, kdo byl poslán na balkón a vyhnul se tak vyřazovacím výzvám, byl sympaťák Maroš.

"Velký respekt," okomentoval jeho výkon Jan Punčochář. Dalším postupujícím byla blonďatá Sabina. Třetím kuchařem, který se dostal do bezpečí na balkon, byl Givi. Všichni tři jsou talentovaní a mají šanci se stát novým MasterChefem.

Ostatní soutěžící putovali do vyřazovací vývzy MasterChef Česko 2021. Z TOP16 soutěžících jako poslední postoupil Kuba a radost rozhodně neskrýval.

Ornella vzdala snahy o usmíření s matkou. Už mě to obtěžuje, říká a přiznala, že dvě z jejích dětí babičku nikdy nepoznaly

Související články

Další články

Nejnovější kauzy