Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Mašlíková ukázala svůj pekáč buchet a sklidila obdiv. Krainová tiše závidí, píšou jí fanoušci

Moderátorka Mašlíková trénuje.
Zdroj: Se souhlasem Hany Mašlíkové
+ Další 3 fotografie
Vydřená postava

Moderátorka Hana Mašlíková (39) opět vytřela zrak svou vymakanou postavičkou. Na svém Instagramu se pochlubila fotkou vyrýsovaného bříška. “Pečeme buchty! S mákem, nebo povidly?” směje se Hana, která už nedočkavě odpočítává zbývajících pár dnů do soutěže bikini fitness. 

Hana Mašlíková opět překvapila svou nabušenou postavou. Pomalu, ale jistě se jí blíží soutěž bikini fitness, kterou má podle některých svých sledujících už nyní pod palcem.
“Fandím, ať máte radost z prvního místa. Věřím, že to bude vaše!”

Svou aktuální formou, kterou už za pár dnů představí porotě na mezinárodní soutěži, se pochlubila na svém Instagramu s popiskem: “Pečeme buchty. Akorát se nemůžeme dohodnout, jestli budou s mákem nebo povidly.”

Pod příspěvkem se ihned strhla lavina komentářů. “Tyhle budou betonový,” píší lidé a gratulují Hance k dosavadnímu úspěchu.

Řada z nich ji ihned začala porovnávat se Simonou Krainovou. "Krainová tiše závidí, tohle je pevná a vyrýsovaná postava!"

Hana Mašlíková: Show Jana Krause

Hana se před pár dny objevila v pořadu Show Jana Krause. A téma bylo jasné! Příprava na bikini fitness, kterou si Hana nadělila jako výzvu ke 40. narozeninám.

Slovo padlo i na Hančina manžela, Andrého Reinderse, bývalého profesionálního zápasníka, od kterého se může ledacos učit.

“Rozumí tomu, i tomu hubnutí, oni taky často hubnou do toho zápasu. Takže mě chápe, chápe i ty nálady, které v té dietě jsou. To je výhoda velká,” prozradila v rozhovoru.

“Ale jestli budu ještě dál závodit, tak se rozvedeme,” dodala s humorem Hanka.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy