Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Maruška z VyVolených jen září: Moje proměna začala hned, jak jsem vylezla z vily, říká

+ Další 3 fotografie

Bývalá účastnice reality show VyVolení Marie Kovácsová (36) neskutečně prokoukla. Nechala si zvětšit rty a zhubla. V rozhovoru pro eXtra.cz zavzpomínala na vilu a prozradila, co má na sobě nejraději i co říká na nové reality show, které právě běží v televizi. Kromě toho jsme i odhalili, kdo je její tajemný partner.

Co má na sobě Maruška nejradši

Marie Kovácsová (36) z druhé řady reality show VyVolení se nepopiratelně změnila ze všech účastníků nejvíc. Od dob, kdy se reality show vysílala, uplynulo dlouhých 16 let a Marie doslova rozkvetla jako květ. "Moje proměna začala asi hned, jak jsem vylezla z vily. A hlavně tedy, když jsem viděla ty záběry z vily. Začala jsem řešit svůj vzhled víc," řekla už v minulosti v rozhovoru pro eXtra.cz. Marušky jsme se zeptali, co má na sobě nejradši.

"Když to porovnám s tím, jak jsem vypadala, tak asi postavu," zavzpomínala na natáčení. Přestože Marie necvičí, nikdo jí neupře, že má postavičku jako lusk. Vděčí za to ale hlavně zdravému jídelníčku, na kterém si zakládá. Z exVyVolených se občas potká v Praze s Karolínou, jinak je už ale v životě úplně někde jinde. Má partnera, se kterým vychovává dohromady tři děti, a úplně se jí změnily i veškeré životní priority.

Tajemný přítel odtajněn

Přestože v reality show kdysi sama zářila, dnes už je nesleduje. Zaznamenala ale Svatbu na první pohled, která ji jako jedna z mála zaujala a baví ji. Maruška na svém vzhledu pracovat nepřestává, nedávno podstoupila estetický zákrok, během kterého si nechala hyaluronovým perem zvětšit a hydratovat rty na nově otevřené klinice Dr. Nek, s jejímž majitelem, Filipem Drnekem, aktuálně randí.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy