Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Maruška z VyVolených bude dvojnásobnou maminkou: Z provokativní blondýnky je elegantní ženou

+ Další 4 fotografie

Marie Kovácsová patřila k nejvýraznějším tvářím úspěšné reality show VyVolení. Od doby natáčení ale uteklo již 18 let a dnes byste ji na ulici pravděpodobně vůbec nepoznali. Marie výrazně změnila svou vizáž, odstranila ikonické tetování a především změnila své priority. Několik let je šťastně zadaná a brzy se stane dvojnásobnou maminkou! Těhotenské bříško už jen tak neschová. 

Od roku 2005, kdy probíhalo natáčení úspěšné reality show VyVolení 2, uběhlo již dlouhých osmnáct let. Všichni účastníci se tak výrazně změnili, ale snad vůbec největší proměnou prošla právě Marie Kovácsová, kterou fanoušci i všichni "obyvatelé vily" znali jako Marušku.

Tu byste dnes pravděpodobně vůbec nepoznali. "Moje proměna začala asi hned, jak jsem vylezla z vily. A hlavně tehdy, když jsem viděla ty záběry z vily. Začala jsem řešit svůj vzhled víc," uvedla před časem v rozhovoru pro eXtra.cz, který si můžete přehrát v náhledovém videu.

Změnila se k nepoznání

Marie se změnila k nepoznání. Nechala si odstranit své ikonické tetování od ramene až na krk, výrazně zhubla a celkově proměnila svou vizáž. Z provokativní blondýnky se stala zkrátka půvabná a elegantní žena. Na proměně mají svůj podíl nejen uplynulé roky, ale i vztah.

Marie je několik let šťastně zamilovaná a s partnerem Filipem přivedla na svět dnes již sedmiletého syna Tobiáše. Brzy se navíc stane dvojnásobnou maminkou! Radostnou novinkou se před časem pochlubila i na sociálních sítích.

"Tak prý potřebujeme větší auto," napsala pod snímek odhalující těhotenství. Zprávu si s partnerem nějaký čas hýčkali jen pro sebe, dnes už ale těhotenské bříško rozhodně jen tak neskryje, jak se můžete podívat i v galerii. A velmi jí to sluší. Gratulujeme!

Související články

Další články

Nejnovější kauzy