Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Martina Pártlová a její obouvací video před porodem: Ženy u něj brečí smíchy

Martina Pártlová
Zdroj: Profimedia
+ Další fotografie
3v1

Známá šprýmařka Martina Pártlová (42) při výročí narození dcery Stelly sdílela dosud nezveřejněné video, které plánovala do show 3v1. Skeč, v němž se den před porodem pokouší obout, vyvolává salvy smíchu a za 14 dní ho vidělo půl milionu lidí.

Zpěvačka Martina Pártlová je veselá kopa, která nemá problém udělat si legraci sama ze sebe. Na svém Instagramu zveřejnila 16. února video, kde si krátce před porodem natahuje ponožky a obouvá boty. Smíchy u něj brečely zejména ženy, které už si vysokým stupněm těhotenství prošly, protože vědí, že takhle to prostě JE. Video za 14 dní nasbíralo 490 000 zobrazení.

" Si tak prolejzám všechny fotky se Stellou, když má dneska ty měsíčniny, že jo, a objevila jsem tohle video. Točila jsem ho den před porodem do našeho nikdy nevydaného dílu 3v1. Myslím, že jsem nemusela nic hrát a Pepa to natočil tak, jak to bylo poslední dva měsíce každej den. Když se na sebe tak koukám, někoho si připomínám … Už vim. Klasickej Kim Čong-un… Jsem ti byla vždycky zpocená jak prase," tlemí se na svém Instagramu Martina.

Ženy se v Martině úplně vidí

A vysmáté reakce na sebe nenechaly dlouho čekat. "Tak to je skvělý! Úplně se vidím. Nejvíc se směju. Jste nejlepší," píše Lenička. "Vidím sebe, když jsem v těhotenství přibrala 17 kg," přidává se Gábina. "Tak přesně takhle jsem vždycky těhotná vypadala! Děkuju za sdílení," směje se Iveta. "Marti, já se teď málem udusila smichy," utírá si slzy Linda. "Ten nadhoz tý nohy! Strašně se směju," doplňuje Tereza. "Kdo tohle nezažil, tak kecá," uzavírá Petra.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy