Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Martin Zounar promluvil o odkládané svatbě: Kdy si vezme svou krásnou partnerku?

Martin Zounar je šťastný jak po pracovní stránce, tak i po soukromé.
Zdroj: Martin Procházka / eXtra.cz
+ Další 3 fotografie
zpověď

Oblíbenému herci Martinu Zounarovi (55) se podařilo zhubnout již neuvěřitelných sedmnáct kilogramů. Pro eXtra.cz prozradil, že je se svým tělem spokojený a do starých kolejí se rozhodně vracet neplánuje, ať už kvůli šatníku, nebo sebevědomí. Jeho hnacím motorem je i krásná snoubenka Kateřina a děti. A jak je to s plánovanou veselkou? Pár nevylučuje, že svatba může proběhnout ze dne na den. 

Herec Martin Zounar za poslední měsíce prošel ohromný kus cesty. V době koronavirové nelenil a šel svému zdraví naproti. Podařilo se mu zhubnout sedmnáct kilogramů, do cílové váhy mu přebývá už jen pár kilo.

"Jsem rád, že mám stabilně sedmnáct kilogramů dole. Zbývá mi už jen tři a půl, abych měl dole dvacet a vážil stovku. Postupně to jde dolů a baví mě to," svěřil se pro eXtra.cz Zounar se slovy, jak si svou formu udržuje.

"Myslím si, že poměrně hodně jím, ale také chodím na procházky se psy, sportuji, lítám kolem divadla a doma mám štěstí. Mám krásnou a skvělou ženu, dceru Claudii a vyženěnou dceru Sofii.

Žádnou dietu nedržím, pouze dodržuji svůj denní kalorický příjem. Složení mé stravy je většinou pestré a kvalitní, ale můžu si dát i svíčkovou, steak nebo i větrník. V mém vypočítaném příjmu se skrývá prostor pro spoustu jídla, je to o rovnováze."

Zhubnutí dodalo Martinovi nejen na sebevědomí, ale jeho celkový životní styl se velmi změnil.

"Ať už jde o oblečení, nebo aktivity, všechno se absolutně změnilo. Je mi pětapadesát let a po dlouhé době jsem si výborně zalyžoval, je to moje oblíbená aktivita. Hlavně jsem si mohl i v klidu zapnout lyžáky, před dvěma lety to pro mě bylo peklo. Teď jsem na nejlepší cestě to pořádně rozjet."

Na původní váhu se Zounar rozhodně vracet nechce, koneckonců by se mu to i prodražilo, většinu svého starého oblečení se rozhodl vyhodit. "Vyhodil jsem je, když se mi váha před půl rokem ustálila. Zbyly mi dvě košile, kraťasy, džíny a pár triček. Všechno jsem hodil do kontejneru pro použité věci a návrat určitě nebude," řekl s úsměvem.

Odkládaná svatba

Je to už dva roky, co se oblíbený herec zasnoubil s partnerkou Kateřinou. Plánovanou veselku jim ale překazila koronavirová pandemie, svatba přesto bude.

"Zasnoubili jsme se před dvěma roky, těšili jsme se na přípravy, kdy máte rozesílat pozvánky, máte už i termín a všechno domluvené. Pak do toho přišla pandemie, tak jsme si řekli, že to odložíme o rok, veselku jsme plánovali na červen, ale opět to nešlo.

Vzalo nám to takové to překvapení a radost. Tak jsme se s Kateřinkou domluvili, že má vše svůj čas. Jak se říká, až nám prdne v kouli, tak tam zajdeme a ten mejdan bude," dodal.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy