Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Martin Maxa přiznal plastiku: Nechal jsem si udělat víčka, před čtyřmi roky facelift, říká

+ Dalších 10 fotografií

Ženský idol Martin Maxa (62) se o sebe vždy dobře staral. Díky píli a silné vůli, kterou získal už na vysoké škole, se dokázal vypracovat hodně vysoko. Jeho vysportovaná postava je toho důkazem. Ale nikdo bohužel čas nezastaví. Vrásky i blížící se stáří se na slavném umělci pomalu, ale jistě začínají projevovat, a tak se sám rozhodl pro několik kosmetických i plastických úprav, jak sám potvrdil v rozhovoru pro eXtra.cz. Stále je to ale fešák s pořádným charismatem. A jak vyplynulo z jeho odpovědí, stále nenašel tu pravou. 

Ač by se zdálo, že zpěvák Martin Maxa tráví svůj čas denně v posilovně, opak je pravdou. Ano, muzikant na sobě stále pracuje, ale spíše mu vyhovuje cvičení doma s vlastní vahou. A jak můžou fanoušci vidět, pro fit postavu a dobré zdraví to bohatě stačí, protože Martin vypadá opravdu perfektně.

Martin má za sebou pár zákroků

Za ta léta se ale přeci jen trošku změnil, hlavně v obličeji. V rozhovoru pro eXtra promluvil o konkrétních úpravách, které podstoupil. „Ano, mám úpravy. Nechal jsem si udělat víčka, což skoro každý v mém věku. No a před čtyřmi roky jsem podstoupil facelift, což mi trošku jako zvedlo sebevědomí, protože mi padal obličej,“ směje se Maxa, který se proslavil také díky miniroli ve filmu Kameňák.

To však nemění fakt, že zpěvák patří k nejcharismatičtějším krasavcům českého šoubyznysu. Bohužel ale v lásce mu to trochu nevyšlo. Sice rodinu už má, tři krásné a šikovné děti, ale vztah s bývalou partnerkou Silvou, který trval více než dvacet let, nakonec přece jen nevydržel. Sám Martin se k rozpadu vztahu vyjádřil pro eXtra.cz. „Měli jsme za sebou strašně těžký rok, během něhož jsem byl neprávem obviněn z napadení muže a ženy v Moravské Třebové, a přestože jsem byl nakonec zcela zproštěn viny a celé mé trestní stíhaní bylo ministerstvem spravedlnosti označeno za nezákonné, náš vztah už to nezachránilo. Silva je zkrátka citlivá žena a mediálnímu tlaku, který celou tuhle šílenou kauzu provázel, prostě nedokázala čelit a vztah ukončila,“ řekl.

Samota je inspirativní

To je ale už minulost a Maxa opět září spokojeností. Na charitativní akci se měl ukázat se svou údajně novou partnerkou. Zpěvák v rozhovoru vše ale uvedl na pravou míru. „Krásná slečna to sice je, nikoliv však moje. Jmenuje se Jolana Szajewská a je to úžasná houslistka, se kterou v poslední době spolupracuji na svém novém hudebním projektu, kterým je trio v sestavě dvě kytary a právě housle. Je to ale zároveň má výborná kamarádka s dobrým srdcem. Pokud se týká mě, zjistil jsem, že mládenecký život mi vlastně docela vyhovuje. Doma se rozhodně nenudím. A když o tom tak přemýšlím, samota umí být mnohdy velmi inspirativní,“ zakončil na závěr Martin.

Martin je nejen nadaným hudebníkem, skladatelem a zpěvákem, ale věnuje se také malování obrazů, což možná málokdo věděl. Své obrazy dokonce poskytl redakci eXtra.cz. Na krásné malůvky se můžete podívat v naší galerii.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy