Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Martin Kocián pobouřil fanoušky podivným vystoupením. Zase v tom lítá, mají jasno

Na Kociánovi je vidět, že toho má hodně za sebou.
Zdroj: eXtra.cz/Renata Bušková
+ Dalších 6 fotografií
drogy

Nejbouřlivější člen kdysi veleúspěšné kapely Lunetic Martin Kocián se se slávou vyrovnával po svém a zatímco boyband slavil jeden úspěch za druhým, zpěvák se propadal do stále větší závislosti, dokonce nebyl daleko od předávkování. Otázku, zda je v současné době čistý, nebo se svými démony bojuje dál, si teď pokládá mnoho fanoušků kvůli videu, které umístil na svůj Facebook. 

Na konci devadesátých let po něm dívky šílely a na podpis Martina Kociána, výrazné tváře kapely Lunetic, stály dlouhé fronty. On se však se slávou vyrovnával po svém a má za sebou dlouholetou drogovou minulost. Jeho eskapády mnohokrát pobavily veřejnost. Tentokrát na sebe upoutal pozornost videem na Facebooku, kde v doprovodu mladé slečny hlasitě zpívá v ulicích města. Ve fanoušcích tak vyvolal otázku, zda opět jede ve starých kolejích.

“Hej lidi, wo co de… teď je tu Koci a ten to rozjede,” píše k příspěvku, pod kterým se rozjela vášnivá debata plná spekulací o tom zda či co si tentokrát zpěvák vzal. “A já věřila, že ses z toho dostal,” smutní Žaneta, které přitakává i Pavla. “No, Marťas, nevím, co na to říct. Snad jen, že víš, co děláš. Proč všichni mí idolové musí končit takhle,” stýská si. Mnozí se mu zase vysmívají a tvrdí, že zpěvák padl na úplné dno a jen dělá ostudu.

Doporučené video: Rozhovor s Martinem Kociánem v roce 2022 o drogové závislosti.

Kocián posměšné komentáře neřeší

Kocián, o kterém mnozí tvrdí, že nezkazí žádnou legraci, si ale z hejtů či posměšných komentářů nic nedělá. “Bez nul nejsou miliardy,” reaguje ironicky na poznámku, kde ho jeden z komentujících označuje za tu největší nulu a stydí se za něj.

Svou drogovou závislostí se nikdy netajil a hovořil o ní otevřeně. Několikrát se pokusil s drogami skončit, ale čistý vydržel vždy jen pár měsíců. Naposledy to bylo v roce 2022, kdy se v rozhovoru pro eXtra.cz chlubil tím, že byl bez návykových látek už 3 měsíce, výjimkou byl ovšem alkohol, toho se podle svých slov nevzdá. “Není to dlouhá doba. Zkusme si říci v červnu příštího roku, jak na tom budu,” říkal tehdy.

Už v tu dobu avizoval, že není jisté, zda mu odhodlání vydrží, a proto nechtěl ani slibovat, zda vydrží čistý. “Nebudu říkat, že jsem s drogami skončil. Nemůžu to říct, protože počtvrté říkat lidem, že nebudu brát, a za rok mě někdo zase uvidí… Slibovat je horší než krást,” říkal v témže rozhovoru.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy