Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Markéta Konvičková má jasno: Čím se dcera nestane a slova o druhém dítěti

+ Další 4 fotografie

Zpěvačce Markétě Konvičkové (28) roste konkurence. Někdejší finalistka SuperStar sice doufá, že se její dcera nebude živit zpěvem, ale krev není voda. Jakmile se malé Amálce (1,5) dostane do ručky mikrofon, studem rozhodně netrpí a klidně to rozbalí i na pódiu O2 Areny. Konvičková eXtra.cz prozradila, jaké povolání by své prvorozené ratolesti schvalovala, a promluvila o plánech na rozšíření rodiny. 



Zakázaná povolání

Ačkoli budou Amálce, dceři zpěvačky Markéty Konvičkové, koncem září teprve dva roky, hudební geny po své mamince v sobě nezapře a klidně si zazpívá na pódiu O2 Areny.

"Když se jí dostal ro ruky mikrofon, hned věděla, co s tím, a začala do něj zpívat," smála se zpěvačka Markéta Konvičková, která vzala malou Amálku na zvukovou zkoušku před koncertem Pocta Karlu Gottovi. Bývalé finalistce SuperStar se nad dcerou nakonec povedlo zvítězit a získat mikrofon zpět. "Byla to trošku štvanice, ale vyhrála jsem a odzpívala jsem," dodala Markéta se smíchem. "Má ráda energické písničky. Já si myslím, že každé dítě se potřebuje vyblbnout, takže žádný ploužák na ni nezabere," řekla pro eXtra.cz Konvičková, která prý své dceři vlastní písničky nepouští.

Stejně jako mnozí jiní rodiče i Markéta se svým partnerem Reném Kubošem už přemýšlí nad tím, které povolání by pro jejich první dceru bylo ideální. "My jsme se s partnerem, který je pilot, shodli, že pilotka ne a zpěvačka po mně taky ne," prozradila Markéta, která povolání byla u nich doma zavržena. " Takže cokoli mimo to, jinak je nám to vlastně úplně jedno," dodala zpěvačka, ale vzápětí uznala, že být první zpívající pilotkou by možná nebylo úplně k zahození.

Dává jí zabrat

"Samozřejmě já jí určitě ukážu pódium a partner jí asi určitě ukáže výšku, ale myslím si, že stát se pilotkou je pro ženu vzhledem k rodinnému životu náročné, ale jestli bude chtít přebírat obálky nebo jít studovat zubařinu, já ji v tom maximálně podpořím, nepatřím mezi ty rodiče, kteří chtějí mít doma například slavnou tenistku," uvedla sympatická zpěvačka.

Amálka, která začala navštěvovat předškoličku, aby se učila začlenit do dětského kolektivu, je podle Markétiných slov "zatím" jedináček. Plánují zpěvačka a její partner rozšířit rodinu? "No možná to vypadá, že už tam zaděláno je, mám madla lásky... Ono to mateřství, když člověk nemá nějakou extra pomoc nebo hlídání, pak ty vizuální věci jdou hodně stranou," rozesmála se Konvičková. "Nicméně další miminko zatím v plánu není a myslím si, že ani ještě dlouho nebude, protože ta moje malá Terminátorka mi dává zabrat," dodala mladá maminka, která svou ratolest čas od času ukáže na Instagramu.

"Nedokážu si to představit a opravdu hluboce obdivuju všechny, kteří mají třeba tři děti a jsou na ně sami, to je neuvěřitelné," vzdala zpěvačka hold jiným několikanásobným maminkám.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy