Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Markéta Konvičková a její René na StarDance: Láska až do rána, odcházeli mezi posledními

René Kuboš si svou partnerku Markétu Konvičkovou hlídal.
Zdroj: eXtra.cz/Pavel Dvořák
+ Dalších 45 fotografií
hosté

Vzhledem k tomu, že zpěvačka Markéta Konvičková žije se svou rodinou na druhém konci České republiky, jezdí většinou do Prahy pouze z pracovních důvodů. Tentokrát ale udělala výjimku a společně se svým partnerem, pilotem René Kubošem, dorazila na StarDance užít si večer plný taneční zábavy a eXtra.cz bylo u toho.

Pod dlouhé době na akci

Zpěvačka Markéta Konvičková se po dlouhé době opět ukázala ve VIP společnosti. A protože její partner, profesionální pilot letadel René Kuboš, měl zrovna také volno, rozhodli se, že si trošku odpočinou od rodičovských povinností a vyrazili si užít jedinečnou atmosféru přímého přenosu dalšího soutěžního večera oblíbené taneční show StarDance.

Pár, který společně vychovává dceru Amálku, se od sebe celý večer nehnul na krok, a i když již po několikáté odložili plánovanou veselku, jejich lásce to evidentně vůbec neuškodilo. Markéta a René vrhali úsměvy na všechny strany a moc jim to spolu slušelo.

Jestli si nakonec tihle dva řeknou ano, to je tedy ve hvězdách. “Úplně nevíme a asi to ani vědět nebudeme. Já jsem totiž hodně impulzivní a už mě i napadlo říct si, že zítra je hezké datum, tak půjdeme na úřad. Ale byla zrovna neděle a měli zavřeno, tak třeba to někdy vyjde,” řekla před časem v rozhovoru pro eXtra.cz sympatická blondýnka.


Markétě to slušelo

Markéta se již dlouho potýká s vleklými zdravotními problémy. Před několika lety podstoupila operaci vaječníků a nyní je odkázána doživotně užívat léky, kvůli kterým otéká a trpí vypadáváním vlasů. To jí ale rozhodně neubralo na půvabu. Bývalá účastnice talentové soutěže SuperStar si na společenskou událost oblékla přiléhavé černé šaty s vysokým rozparkem, doplněné výraznou bílou mašlí.

Rozhovor s Markétou Konvičkovou:

Svůj romantický večer si Markéta s Reném náramně užili a odcházeli až mezi posledními, někdy kolem třetí hodiny ranní. Vzhledem k Reného časově náročnému povolání, nemají tolik příležitostí užít si chvíle jen jeden pro druhého, a tak byli jistě rádi, že můžou jednou svoji ratolest nechat na starost prarodičům a trochu si vyhodit z kopýtka.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy