Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Marie Růžičková promluvila ke svým hejtrům. Slova o zklamání a lidské zlobě

Marie Růžičková je velkou hříšnicí.
Zdroj: Se souhlasem Marie Růžičkové
+ Další 3 fotografie
Hejtři

Marie Růžičková se znovu pokouší převychovat své hejtry. Právě těm totiž adresovala svůj poslední vzkaz na Instagramu, kde je prosí o méně zloby a více pochopení. Pro jistotu ale zakázala komentáře. 

Pokud někdo ví, jaké je to být hejtovaný, je to Marie Růžičková. Manželka hokejové legendy Vladimíra Růžičky je totiž od začátku jejich vztahu pod drobnohledem všech a rozhodně se nezavděčí všem.

Růžičková pod palbou hejtrů

Před časem nám dokonce v rozhovoru přiznala, že ji mnoho lidí srovnávalo s již zemřelou první manželkou jejího muže Evou. "Najdou se tací, co píšou, že Eva byla nějaká a co si to našel. To přece nejde. S Evou byl od patnácti, znali se od dítěte. Jí bylo 53, když zemřela, mě si našel ve 27 letech. Nemůžete srovnávat 27letou holku s 53letou ženou,” říkala tehdy v rozhovoru pro eXtra.cz Růžičková, pro kterou je hlavní, že se líbí svému muži.

“On by se mnou nebyl, kdybych nebyla podle jeho představ. Lidi píšou: co si to našel. On si našel to, co se mu líbí. On ví přesně, jaká jsem uvnitř. Manžel dá na takové věci. On není úplně vzhledový typ. Nemá rád ženské, které jsou přehnaně krásné. Když to bude modelka, ale v hlavě bude vyhrabaná, tak s ní nebude,” tvrdila tehdy Růžičková, která ani touto svou otevřenou zpovědí svým hejtrům nezavřela ústa.

Prosí o méně zloby

I proto se nejspíš nyní rozhodla k nim promluvit znovu. “Lidi, važte si toho, co máte. Milujte se, buďte zdraví a šťastní. Neřešte hlouposti. Nebuďte zlí a závistiví. Každý máme přece svůj životní příběh, svou trnitou cestu a tím, že to nebudeme druhým přát, sami nikdy nic nezískáme,” vzkázala na svém Instagramu Růžičková, která nyní sice prožívá jedno z lepších období svého života, kdy si dokonce našla vysněnou práci, přesto je ale podle svých slov obklopená zlobou.

“Popravdě jsem zklamaná, kolik zloby mě za poslední dobu potkává, co si musím kolikrát číst od lidí, kteří mě vůbec neznají. Kam ta doba spěje. Tohle chceme naučit naše děti? Zamysleme se, co je v životě opravdu důležité, a hlavně nebuďme zlí,” uzavřela Růžičková, která ale dopředu ví, že její slova nepadnou na úrodnou půdu. I proto pro jistotu hned zakázala pod svým příspěvkem komentáře.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy