Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Manželka nebo milenka? Vémola to nerozlišuje, Lelu a Riku oslovoval stejně

+ Dalších 7 fotografií

Jak vypadá takový běžný den v proslulém Vémolandu? Zápasník Karlos Vémola si očividně nepotrpí na romantiku a svou Lelu doma nazývá courou! Paradoxní na tom je, že dle zveřejněných zpráv tak zápasník nazýval i svou milenku Riku Fane. Ve videu pro Mototechna Drive také prozradil, čím svou drahou polovičku odměňuje. Málokoho zřejmě překvapí, že stejné dárky dával i mladičké herečce z filmů pro dospělé.

Vztah Karlose Vémoly (37) a Lely Ceterové (33) v posledních několika týdnech prochází další velkou zkouškou. Na manžele se sesypala lavina důkazů, které hovořily o dalším úletu, během kterého měl zápasník své drahé polovičce zahýbat s o dost mladší hvězdou filmů pro dospělé Rikou Fane (18). Poměr měl trvat dlouhé čtyři měsíce, ale Karlos vše dosud vytrvale popírá.

Za jeho tvrzením stojí i manželka Lela, která se Karlose veřejně zastala. Hlavní aktérka této kauzy, mladinká Rika, však v exkluzivním rozhovoru pro eXtra.cz potvrdila opak, jak můžete vidět v náhledovém videu. Posléze přišlo několik dalších důkazů, například zveřejněná konverzace mezi milenci, která pravdivost aférky potvrzuje. Ale jak se zdá, láska Karlose a Lely je silnější, vypadá to totiž, že pár situaci ustál bravurně.

Karlos se nyní tváří jako vzorný manžel

Na sociálních sítích se manželé tváří jako dokonalá rodinka a především Karlos se nyní ukazuje v roli vzorného manžela a otce rodiny. Zápasník svůj Instagram v posledních dnech zahlcuje zamilovanými snímky, přitom na romantiku si rozhodně nepotrpí. To odhalil nedávný rozhovor pro Mototechna Drive, kde se Karlos a Lela rozpovídali o svém vztahu a otestovali si, jak moc dobře se vzájemně znají. A nejen to.

Karlos svou Lelu nazývá courou

Manželé ve videu prozradili i detaily ze zákulisí Vémolandu. Na veřejnosti velká láska, ale doma Karlos svou drahou polovičku nazývá courou! „Jakou přezdívkou ti nejčastěji říkám?“ tázal se Karlos Lely. „No nevím, lásko mi říkáš,“ spustila Lela, jenže Karlos ji zarazil. „Nejčastěji ti říkám couro,“ upřesnil. Lela s úsměvem přikývla. Z sms zpráv, které Vémola zaslal Rice, přitom vyplývá, že svou milenku taktéž častoval slovem coura...

Dvojice si také zavzpomínala na začátky vztahu a přišla na řadu otázka: „Vzpomeneš si na první dárek, který jsi ode mě dostala?“ Po chvilce váhání se shodli na tom, že mezi prvními dárečky byly květiny a hračky - plyšoví medvědi. A právě takovými dárky měl Karlos údajně odměňovat i milenku Riku, která se svým medvědem pochlubila i na sociálních sítích. Zdá se, že Karlos má své praktiky již ověřené a sází na jistotu.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy