Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Manžel ve Výměně tvrdil, že je abstinent. A pak?

Premiérová řada Výměny manželek pokračuje dalším dílem, ve kterém to bude pořádně vřít. V aktuální epizodě uvidíme, jestli se dokáže temperamentní Bára přizpůsobit poklidné moravské rodině a jak si Jarka poradí s tak trochu jiným tatínkem a dvěma malými dětmi. Podívejte se na ukázku z dnešní epizody od TV Nova.

​Na jedné straně partneři, kteří žijí ve Velkém Šenově, Barbora (32), Pavel (36), Eliška (16 měsíců) a Barbora (2,5). Rodinu přihlásil do Výměny manželek Pavel, má totiž pocit, že jeho žena nic moc nedělá, a chce si zkusit, jaké je to bez ní. Barbora by si moc přála, aby odložil telefon a alespoň se věnoval dětem.


Na druhé straně se poznáme s Jarkou (39), Tondou (53), Martinem (8) a Jarouškem (3), kteří žijí ve vesničce Hlivice. Za účast této rodiny ve Výměně manželek může Jarka, jejich vztah s Tondou údajně zevšedněl a ochladl. Oba říkají, že by to chtělo nějaké zpestření. Tonda sám přiznává, že tahounem rodiny je Jarka.



Obě manželky se ve svých náhradních rodinách budou zpočátku cítit velmi dobře a bude to vypadat, že nedojde ani k žádným výrazným hádkám. To je ovšem omyl. Když Tonda se svou náhradní manželkou Barborou vyrazil na výlet, k hádce došlo, a to kvůli alkoholu. Tonda totiž tvrdil, že je abstinent, když ho tak Bára viděla pít, rýpla si do něj, a to se Tondy velmi dotklo.


Zdroj náhledového obrázku a videa: TV Nova

Výměna manželek

Výměna manželek je reality show, kterou od roku 2005 vysílá TV Nova. Manželky ze dvou rodin se na deset dní vymění, to vše pod dohledem kamer. Na konci pořadu se všichni zúčastnění setkají a zrekapitulují, k čemu během Výměny manželek došlo. Aktuální řada Výměny manželek.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy