Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Mamky na tahu: Nikol Dotková zazářila ve Špindlu po boku Andrey Verešové

Nejžhavější maminky: Nikol Dotková a Andrea Verešová rozzářily pokerový turnaj ve Špindlu
Zdroj: Se souhlasem Nikol Dotková
+ Dalších 6 fotografií

Nádherná Nikol Dotková je vzorem a inspirací pro mnoho maminek. I když vychovává ani ne dvouročního synka Marcuse, je v neustálém pracovním zápřahu a ještě u toho vypadá božsky! Jako třeba nyní, když zazářila společně s Andreou Verešovou na akci ve Špindlerově Mlýně. Vynesla kabelku jako hlavní představitelka v seriálu Emily in Paris a zkrátka opět ohromila! Jak se dá skloubit modeling, vlastní byznys a péče o dítě? O tom se rozpovídala pro eXtra.cz. 

Již před časem se modelka Nikol Dotková nechala slyšet, že je ve stálém pracovním zápřahu, a jinak tomu není ani nyní. Práce má stále paradoxně mnohem více, než tomu bylo před porodem, a nic na tom nehodlá měnit. Předsevzetí pro rok 2023? Víc práce! Nikol nám totiž prozradila, že si v letošním roce chce splnit sen a pořídit si baráček.

"Mám strašně práce. Jsem vytížená, protože mám teď kontrakt na Slovensku, do toho mám svojí značku, která mi krásně funguje už 7 let. Skloubit e-shop, modeling a cestování s dítětem, to je někdy trošku náročné. Nejsem ta typická máma, co sedí doma na mateřský a nic nedělá. Naopak vydělávám a pracuju," sdělila naší redakci. A zvládá to bravurně! Ani ne dvouletý synek je u toho s ní, pokud to situace alespoň trochu povolí, malého Marcuse bere s sebou.

Žhavá maminka Nikol Dotková

Na téhle krásce byste poporodní kila hledali jen s marností. Nikol vypadá zkrátka božsky, ale není to rozhodně zadarmo. "Dělají to určitě i geny, moje mamka má skvělou postavu. Já jsem sportovně založená odmalička, asi od třech let. Tělo si to pamatuje. Před porodem jsem dost cvičila jógu a měsíc po porodu jsem měla zpátky velikost XS," vychvaluje si.

Na sport nezanevřela ani po narození synka. "Mám skvělé fitko, které je součástí Blue Orange Resort. Mají v něm dětský koutek, takže se mi o malého vždy postarají a vím, že je v bezpečí," dodala.

Nikol zazářila ve Špindlu

Tentokrát udělala výjimku a vycestovala sama. Hlídání si vzala do parády babička a Nikol vyrazila na pokerový turnaj ve Špindlerově Mlýně, který se uskutečnil v sobotu 21. 1. a zúčastnilo se ho mnoho známých tváří. Úchvatná Nikol vynesla outfit zhruba za 2 500 euro (v přepočtu 60 000 korun) a kabelku, kterou nosila Lily Collins coby Emily v oblíbeném Netflix seriálu Emily in Paris. O vizáž se postarala Galeria Cubicon.

Mamky na tahu! Jak si nejspíše mnozí fanoušci na sociálních sítích všimli, Nikol se ve Špindlu objevila po boku Andrey Verešové. Obě si po dlouhé době dopřály večer bez dětí a událost si užily naplno. Pokerový turnaj doslova rozzářily! Podívejte se v galerii.

Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy