Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Magické novoluní ve znamení Vah: Ohrozí ledviny a změní kariéry nejednomu z vás

Váha má před sebou náročný týden plný zvratů. Čeká ji totiž důležité rozhodnutí v oblasti partnerství.
Zdroj: pixabay
astro

Ve středu 6. 10. 2021 přesně v 13:05 nastane novoluní ve Vahách. Vliv bude mít nejenom na vylučovací soustavu, zamíchá také s jistými pracovními pozicemi. Co čeká v tento magický den právě vás?

Znamení Vah je tradičně o spravedlnosti, hledání rovnováhy a přijímání pravdy. Jinak tomu nebude ani toto novoluní, které přichází 6. října 2021 a ukončuje sérii nešťastných událostí. Přinese klid a rovnováhu.

Pocit uvnitř vás bude vést

V některých se může projevit vrozený intelekt, který doposud potlačovali. Všichni však pocítí touhu vyhnout se stresu a neřešit nic, co není bezpodmínečně nutné. Oproti předchozím úplňkům a novoluním tak přichází období, kdy nám bude na světě zkrátka obyčejně dobře.

To Váhy umí totiž naprosto perfektně. Radovat se z maličkostí a užívat si dne. V životech nastane rovnováha a kroky, které jste doposud udělali, dosáhnou úžasných závěrů. V životě vždy poznáte, že se věci dějí správně. Netlačte na nic, nechte, ať se vše vyřeší.

Pokud to tak má být, vesmír vám sám přichystá tu nejbáječnější cestu bez skrytých nástrah. Neznamená to, že už vždy vše půjde snadno. Ale pocit, který cítíte uvnitř vás, bude vést.

Hlavním živlem bude vzduch

Potřeba vnímat přírodu a trávit čas na čerstvém vzduchu bude v těchto dnech vaší prioritou. Novoluní je okamžik, kdy je vhodné rozloučit se s vaší minulostí a pohnout se dopředu. Plánujte svou budoucnost a nebojte se být odvážní. Tentokrát můžete jenom získat! Nejistotu může přinést pro ty, kteří mají jistotu ve své pracovní pozici. To by mohlo skončit a přinést zmatek. Bude to však pouze pro dobrou věc.

Stejně jako při úplňku se vyhněte všem lékařským zákrokům a věnujte zvýšenou pozornost svému zdraví. Tentokrát hlavně ledvinám, močovému ústrojí, ale i kůži.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy