Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Luxusní svatba Karlose a Lely. Šaty za čtvrt milionu, plejáda hvězd, kolotoč a noční ohňostroj

Karlos bezprostředně po skončení zápasu v náruči své partnerky.
Zdroj: Se svolením Lely Ceterové
+ Dalších 15 fotografií
Svatební přípravy

Karlos Vémola a jeho krásná snoubenka Lela Ceterová se dočkali. Již zítra odpoledne se z nich stanou manželé. Ačkoliv měli na přípravy o rok déle, než bylo původně plánováno, některé věci se řeší na poslední chvíli. Vémola nás jenom několik hodin před svou vlastní svatbou pozval k sobě domů a promluvil o detailech. Co prozradil eXtra.cz? Na co se svatebčané mohou těšit a na kolik honosná veselka, kam je pozváno přes 200 hostů, krále české MMA scény vyšla? 

Tento čtvrtek měli slavit roční výročí svatby, místo toho stále pilují poslední detaily svého velkého dne. Karlos Vémola a Lela Ceterová se totiž loni kvůli zdravotním komplikacím rozhodli svatbu přesně o rok odložit. A to nejen kvůli tomu, že bijec neměl pomyšlení na nic jiného než na léčbu své zraněné ruky, ale Lela navíc byla v rizikovém těhotenství. Ani jeden by si tak jejich velký den neužil.

Ačkoliv měli na přípravy kvůli nečekaným komplikacím o rok déle, nedá se říct, že by měli všechno připravené a s nohama na stole čekali na den D.

Kolotoč bude

“Měl jsem takový masakr od rána. Organizuju vše před svatbou. Po svatbě mi přijedou děti a chci se věnovat jim. Před zápasem jsem neřešil nic. Teď mám pracovní masakr,” přiznal nám Vémola, který si nás jenom dva dny před svatbou pozval domů.

A právě tam nám nejenže prozradil detaily jejich velkého dne, ale také přiznal, že některé věci řeší na poslední chvíli. “Některé věci jsem měl v hlavě a teď to jenom obvolávám a organizuju. Přesně vím, co chci, a potřebuju to obvolat a doladit,” říká Karlos, kterého jsme se zeptali, zda bude kolotoč, který dopředu avizoval, ale kvůli stanu, který se v prostorách Občanské plovárny postavil, se tam už nevejde.

“Kolotoč bude, akorát se tam nevejde ten, co jsem chtěl,” sdělil nám sklesle čerstvý šampion polotěžké váhy Oktagonu. A nebude zdá se ani avizovaných tři sta hostů. Málo jich rozhodně ale nebude. “Oběd máme pro 200 hostů, někdo dorazí ale jenom večer. Tím, že se tam postavil stan, tak se nám plovárna prostorově zmenšila. Takže tam není tolik místa,” přiznal nám Vémola.

I přesto půjde rozhodně o svatbu roku. Na ničem se totiž nešetřilo. “Kolotoč nám dovezou světští kamarádi, vystoupí tam různé kapely, které zatím nechci odtajňovat. Je to moje překvapení. Nevybíral jsem je ale já. Jelikož nejsem z branže, tak to nebylo jednoduché. Mám ale štěstí, že mám spoustu kamarádů z hudební branže a s tímhle mi pomáhal Václav Noid Bárta,” přiznal Karlos.

Svatba za dva miliony

Toho jsme se zeptali, zda s Lelou budou dodržovat nějaké tradice. Třeba že stráví poslední noc odděleně. “Na to nebude čas. Organizuju to na poslední chvíli, takže budeme oba startovat z domu. Navíc přijedou i moje děti. Takže jsem na tuto tradici nepomyslel. Na rozbíjení talířů ale dojde. Bude to vypadat tak, že já talíř rozbiju a Lela ho uklidí. To je podle mě geniální tradice do manželství,” směje se Vémola.

Ačkoliv to vypadá, že Lela do svatby nemluvila, není tomu tak. “Já to organizuju od A do Z. Lela má na starosti výzdobu. Kdybych já dělal výzdobu a jí by se nelíbila, tak by mi to asi neodpustila,” přiznává pokorně Karlos. A Lela si vzala na starost také dohled nad několikapatrovým svatebním dortem. S ochutnávkou se pochlubila na sociálních sítích.

Karlose jsme se také zeptali, kolik celá ta paráda stála. A přestože se zprvu zdráhal mluvit o penězích, tak nakonec konečnou částku prozradil.

“Za normálních okolností by to stálo dva miliony korun, ale díky sponzorům a kamarádům se ta částka ponížila na polovinu. Třeba šaty Lely by stály nesmysl, ty jí ale šije firma Bernhardt, který už roky obléká i mě a budu od nich mít i oblek. Jinak bychom zaplatili čtvrt milionu. Kolotoč nám dovezou světští kamarádi, ale kapely, ohňostroj, ozvučení a vše kolem platíme. Mám ale štěstí, že mám spoustu partnerů. Nejdražší položkou byly prsteny, které si vybrala nevěsta, ale je to moje žena, takže nešlo říct ne. Je to přece jenom jednou za život,” uzavřel Vémola.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy