Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Soukup terčem drsného výsměchu. Lulu se obula do jeho mužného těla, prý už chápe, proč ho Agáta odkopla

Zdeňka Černá alias Lulu kritikou nešetřila.
Zdroj: Renata Bušková/eXtra.cz/Pavel Dvořák/eXtra.cz/koláž
+ Dalších 6 fotografií
hejt

Zdeňka Černá alias Lulu došla k prozření. Ačkoli se ještě před ne tak dlouhou dobou nechávala slyšet, jak je bezhlavě zamilovaná do Jaromíra Soukupa, a jeho bývalé partnerce Agátě Hanychové záviděla, najednou obrátila o 180 stupňů. Jak přiznala redakci eXtra.cz, poté, co ho viděla polonahého na Clash of the Stars, nechce s ním už mít vůbec nic společného. 

Zdeňka Černá, známá pod přezdívkou Lulu, překvapila svou změnou názoru. Není to totiž tak dlouho, co veřejně prohlašovala, jak moc je zamilovaná do Jaromíra Soukupa, a snažila se ho dostat všemožnými prostředky. Tomu je ale nadobro konec. Jak vysvětlila redakci eXtra.cz, když Soukupa viděla v ringu pouze v boxerských trenýrkách, teď nechápe, co se jí na něm mohlo kdy líbit.


"Nebyla jsem tam, jenom jsem viděla fotky. Hrůza. V televizi vypadá fit a vytrénovaně. Nahý mě ale hrozně zklamal. Jinak co se týče té technické stránky, tak když mu Clash vybere doslovně psychopata jako soupeře, tak se nemůžou divit, že to dopadlo takhle a diváci jsou otrávení. Navíc jako osobní trenérka si myslím, že by mohl ze své figury vytěžit více," komentuje blondýnka sobotní zápas, který Jaromír vyhrál zejména díky nesportovnímu chování svého protivníka.

Doporučené video: Zdeňka Černá alias Lulu v pořadu eXtra Host.


Lulu by se Soukupem do postele nevlezla

Své emoce neudržela a pusu na špacír si pustila i na sociálních sítích. "Co jsem na něm kdy viděla? Do postele už ho s touhle 'vytrénovanou' figurou nechci!!! Obdivuji Agátu, že snesla tohle v posteli," nešetřila kritikou na svém Instagramu, kam psala nepěkný komentář k fotografii Jaromíra Soukupa v ringu.


Ještě v listopadu to však vypadalo na velkou lásku. Lulu potěšila Jaromíra i pořádně pikantními fotografiemi. „Píšu mu průběžně pořád. Zatím nějak moc nereaguje. Čte si ty zprávy, ale zatím mi neodpověděl. Psala jsem mu, kdy zajdeme na to rande. Poslala jsem mu pár fotek, které si mohou moji fanoušci prohlédnout na OnlyFans. Poslala jsem mu je zdarma jako ochutnávku,“ přiznala v pořadu eXtra Host.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy