Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Lucie Zedníčková o dětech: Amélie jde v jejích stopách, Mikuláš je jazzovým klavíristou

+ Dalších 13 fotografií

Lucie Zedníčková (55) si vyrazila na dětskou akci do pohádkového světa v Letňanech. Ale protože známá herečka má své dvě děti už dospělé, tak dorazila sama. Při té příležitosti se jí redakce eXtra.cz zeptala, co její dva potomci dělají a jak se jí bydlí v novém domově s novým přítelem.

Lucie Zedníčková má dvě dospělé děti, dceru Amélii a syna Mikuláše. Ti už mají ale vlastní životy, a tak spolu se svou matkou na dětskou akci nedorazili. Nicméně herečka v rozhovoru pro eXtra.cz prozradila, co nyní dělají.


Dcera Amélie Pokorná Zedníčková se uchytila v českém šoubyznysu a jde ve stopách své maminky. Hraje převážně v divadle, ale objevila se i v seriálech jako například Modrý kód, Hvězdy nad hlavou, Špunti na cestě nebo Oktopus či filmech V peřině nebo Když prší slzy. Co na to říká Lucie? "Jsem ráda, že je šťastná. Ať dělá, co chce, herečku, tanečnici... ale hlavně, ať je šťastná. Já ji v tom budu podporovat," sdělila Zedníčková.

Herečka má ještě staršího syna Mikuláše, který se dal na dráhu hudebníka. "Syn je jazzový klavírista. Ten se vrhnul do světa hudby a jede si tak po své ose a já jsem na něho moc pyšná," promluvila o druhém dítěti. Zároveň se podělila o svou výchovu, nikdy prý nebyla přísná matka a rodinné vztahy u nich doma fungovaly spíše na dohodách.


Herečka koupila statek

Zedníčková má děti s producentem a režisérem Vítem Pokorným. S tím už ale dávno nežije. Herečka z filmů Třetí princ či Saturnin má po svém boku nového partnera, se kterým se nedávno přestěhovala do nového bydlení. Zároveň přiznala, že si koupila statek, což bylo vždycky jejím snem, a postupně ho s partnerem plánují zrekonstruovat. Na to se prý už moc těší. Na celý rozhovor se můžete podívat v náhledovém videu.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy