Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Lucie Vondráčková o hejtech kvůli Ulici: Lidé se mě bojí, chci hrát ještě větší mrchu, směje se

+ Dalších 8 fotografií

Lucie Vondráčková to v poslední době pořádně schytává. Může za to její role v nekonečném seriálu Ulice, kde se objevuje coby kantorka Soňa, jež se životem proplétá pomocí všemožných intrik. Její role mrchy leží divákům pořádně v žaludku a nemohou ji vystát. Jak přiznala herečka v rozhovoru pro eXtra.cz, lidé ji konfrontují i na ulici. 

Lucii Vondráčkovou mohou diváci vídat den co den v nekonečném seriálu Ulice. Tam se od září objevuje v roli pořádné mrchy, učitelky Soni. Ačkoli Lucku ztvárňovat potvoru nesmírně baví, lidé ji nemohou vystát. Jak přiznala v rozhovoru pro eXtra.cz, hejtům se vysmívá, ale lidé ji k mrše přirovnávají i v reálném životě.


Lidé ji kvůli roli konfrontují i na ulici. "Já musím říci, že když mě třeba potká nějaká babička, tak říká, že mě vídá v té Ulici, a já jsem se jí ptala, jestli je na mě naštvaná. Ona mi odpověděla, že sice naštvaná není, ale abych k ní raději nechodila už blíže. Trochu se mě ti lidé bojí," vysvětluje na tiskové konferenci k muzikálu Tajemství.

Lucie chce mrchou zůstat

Čím více přichází hejtů, o to více chce být ještě větší mrchou. Přijetí role v Ulici nelituje ani v nejmenším. "Vůbec ne. Nemohla jsem si přát lepší transformaci ze zpěvačky zpátky do herectví a jsem za tu roli vděčná. Když se mě ptali, jestli už se chci napravit, že by Soňa začala sekat dobrotu, tak jsem řekla, že určitě ne. Ještě ať je trochu rázná. Vlastně trochu víc. Ještě více, než byla," směje se.


To, že se vzedme taková vlna hejtu, nečekala ani v nejmenším. "Mě to teda strašně fascinuje. Nikdy jsem si nemyslela, že někdo může zaměňovat roli s životem daného herce. Vždycky, když jsem se koukala třeba na seriál Přátelé, když si z toho dělali legraci, tak jsem si myslela, že je to opravdu jenom legrace. Ale oni normálně věděli, o čem mluví," zakončuje se smíchem.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy