Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Lucie Gelemová už má náhradu za Slováčka. Promluvila o novém vztahu

Vernisáž Lucie Gelemové.
Zdroj: herminapress
+ Dalších 6 fotografií
nová láska

Výtvarnice Lucie Gelemová udělala záslužné gesto a před nedávnem se usmířila se saxofonistou Felixem Slováčkem, s nímž před časem udržovali mimomanželský vztah. Velký návrat se ale nekoná, malířka v rozhovoru pro pořad ShowTime na CNN Prima News přiznala, že někoho má.

Lucie nežije sama

Umělkyně Lucie Gelemová, bývalá milenka slavného českého muzikanta Felixe Slováčka, si své soukromí sice poměrně střeží, nedávno ale udělala výjimku. V pořadu ShowTime se pochlubila svým bytem, který slouží zároveň i jako její ateliér, a prozradila, že si je dobře vědoma, že bez jejího slavného expartnera by to jako umělkyně měla mnohem těžší. "Já nikde nezastírám, že moje jméno by bez Felixe nikdo neznal," řekla upřímně.

Ačkoli rozchod Lucie s Felixem rozhodně nepatřil k těm nejpříjemnějším a zvláště muzikant si své zhrzené ego léčil praním špinavého prádla na veřejnosti, rozhodli se, že zakopou válečnou sekeru a usmíří se. K návratu ale rozhodně nedošlo a Lucie se svěřila, že domácnost s ní sdílí jiný muž. "Nejsem tady sama a jsem spokojená," uvedla stručně s úsměvem, identitu své nové lásky ale neprozradila.

Usmíření s Felixem

O usmíření s Gelemovou promluvil před časem i Felix. „Už nevím, jak k tomu došlo, že jsme spolu zase začali komunikovat. Prostě jsme si zavolali a povídali si. Ale nevoláme si každý druhý den nebo týden. Od rozchodu jsme si zatím zavolali asi jenom dvakrát," prozradil eXtra.cz.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy