Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Miláček Lu z Love Islandu se vrací do vily: Jeho láska Adriana zatím schytává bídu

Adriana však čelí kritice, fanoušci nechápou proč za svou láskou už dávno neodešla.
Zdroj: Se souhlasem Televize Nova
+ Dalších 5 fotografií
NÁVRAT

Pár tvořili pouhý den, přesto ví, že k sobě patří. Jak se zdá, Lu a Adriana dostanou druhou šanci dokázat, že k sobě doopravdy patří. Podle informací eXtra, by se měl Lu do vily vrátit. To je zřejmé i z toho, že se nevrátil na Slovensko a je stále na Kanárských ostrovech, odkud posílá své milé jednu zamilovanou zprávu za druhou. Negativním reakcím však čelí jeho láska, která na něho stále ve vile čeká. Do Adriany se totiž pustili jak fanoušci, tak i sám jeden z účastníků reality show. 

Reality show Love Island 2023 se již od startu setkala s mnoha zvraty. Jedním z těch, který vyvolal největší poprask u fanoušků i ve vile, bylo vyřazení Lua, který se zrovna spároval s Adrianou. Diváci od samého začátku "pracují" na tom, aby se jejich oblíbenec vrátil za "osudovou láskou" do vily.

A jejich přání bude vyslyšeno. To je zřejmé i z faktu, že zatímco Mariam se vrátila do Česka, Lu ve své domovině spatřen nebyl a "mrtvý" je i jeho Instagram. Je tedy pravděpodobné, že se domů nevrátil a je stále na Kanárských ostrovech, kde své drahé polovičce zasílá zamilované vzkazy. Ty opětuje i sama Adriana, ve kterých jasně naznačila, že se jí stýská. Podle informací eXtra, by se Lu měl do vily vrátit, i sama TV Nova možný návrat oblíbence podporuje svými anketami, které dává na své sociální sítě. Diváci mohou hlasovat, zda se má do show vrátit či nikoli. Ti mají však ve výběru zcela jasno.


Falešné city

Spekulace o falešných citech Adriany se objevily jak na sociálních sítích, tak i ve vile a to speciálně u jednoho účastníka. Chris v rozhovoru s nyní již vyřazeným Sandrem vystrčil své růžky. "Ona to jen hraje, že je šíleně zamilovaná do Lua," ​řekl blonďatý účastník, který stále prohlubuje vztah s Majkou.

Adriana se totiž od odchodu Lua nedokázala spárovat s nikým jiným a její srdce stále patřilo tomu jedinému. To vzbudilo podezření, z jakého důvodu ve vile stále je, pokud nedokáže s nikým navázat znovu vztah, jak sama v show prozradila. Nejspíše to však znamená, že krásná blondýnka stále čeká na svého prince a doufá, že se vrátí zpět do vily.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Reality show Love Island 2023

Reality show Love Island 2023 vysílala TV Nova. Moderátorkou pořadu byla Zorka Hejdová. V show se hrálo o pohádkovou výhru dva miliony korun.

Vítězi Love Islandu 2023 se stali Christopher Jirout a Mária Glatzová.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy