Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Linda Evangelista slaví 56: Někdejší největší supermodelku byste dnes stěží poznali

Linda Evangelista slaví 56:  Někdejší největší supermodelku byste dnes stěží poznali
Zdroj: Profimedia
+ Dalších 5 fotografií
NAROZENINY

Nevzbudíme se za méně než 10 tisíc dolarů na den. Tuto legendární větu pronesla pro Vogue supermodelka Linda Evangelista, která se objevila na obálkách řady prestižních časopisů. Jenže věk se zastavit nedá a kráska, po které toužily miliony mužů z celé planety, se v posledních letech změnila k nepoznání.

Supermodelka Linda Evangelista dnes slaví 56 let. Její rodiče pocházejí z Itálie, odkud ale emigrovali do Kanady, kde se také Evangelista narodila.

Linda Evangelista - největší supermodelka všech dob

Svou krásou se poprvé blýskla na soutěži Miss Teen Niagara 1978. Poté se přestěhovala do New Yorku a podepsala smlouvu s agenturou Elite Model Management. Pobývala také v Paříži a na molech se začala cítit jako doma.

Linda Evangelista se objevila na obálkách řady časopisů a ukázala se také v pár klipech zpěváka George Michaela. Její krásu neobdivovali jen muži, ale také ženy, které napodobovaly její módní kousky. O pořádný rozruch se však postarala na konci osmdesátých let, kdy si nechala ostříhat vlasy, kvůli čemuž přišla o řadu módních přehlídek.

Její modelingová kariéra se ale nezastavila, ba naopak, hvězda Lindy Evangelisty stále rostla. V roce 2008 ji dokonce diváci Fashion File v televizi CBC vyhlásili největší supermodelkou všech dob.

Partneři Lindy Evangelisty

Po jejím boku se objevila i řada mužů. Když jí bylo 22 let, tak si vzala výrazně staršího Geralda Marieho, který byl výkonným ředitelem agentury Elite Model Management. Po sedmi letech se ale rozvedli a Evangelista už v té době randila s hercem Kylem MacLachlanem, se kterým byla dokonce zasnoubená. Po třech letech se však rozešli.

V roce 1998 se dala dohromady se známým fotbalovým brankářem Fabienem Barthezem, s nímž dokonce čekala dítě. V šestém měsíci o něj ale přišla a známý pár se později rozešel. O tři roky později pak Evangelista skončila s kariérou modelky a v roce 2006 se dočkala i dítěte - narodil se jí syn Augustin James, jehož otce však dlouho tajila. Až v roce 2011 plátek The New York Post odhalil, že tátou dítěte je François-Henri Pinault, který je manželem Salmy Hayek.

Linda Evangelista řadu let udávala trendy, jenže s přibývajícím věkem se začala měnit a přibrala pár kil navíc. V roce 2016 svět dokonce obletěly fotografie, na nichž příliš lichotivě nevypadala. Inu, věk se zastavit nedá. Ani u supermodelek.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy