Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Like House: Vila influencerů se proměnila ve strip klub! Jak dopadl nejdivočejší večírek?

Silvia Dellai, milovnice bojových sportů!
Zdroj: Se souhlasem Silvie Dellai.
+ Dalších 5 fotografií
Like House

Reality show Like House se blíží do finále! O to spíše si účastníci snaží poslední dny užít naplno, obzvláště pak večery. V Night Show na TV Prima soutěžící ukázali, že to umějí pořádně rozjet! Vila plná influencerů se proměnila ve strip klub a Silvia Dellai ukázala, že své staré já má stále v sobě. Odhodila podprsenku a postarala se o nejdivočejší večírek v historii pořadu!

Aktuální řada reality show Like House již brzy bude znát svého vítěze. Poslední chvíle a především večery ve vile si influenceři snaží užívat naplno. Poslední Night Show byla věnována oslavě narozenin jednoho ze soutěžících Lukáše Tůmy.

Popřát mu přijelo mnoho kamarádů, mezi nimiž nesměli chybět ani bývalí účastníci předchozích řad, například youtuber Freescoot, nebo Tomi z první série pořadu. Ti všichni se postarali o doslova nejdivočejší večírek historie pořadu.

Silvia Dellai: Udělám P*rn House!

A nejlepší dárek? O ten se postarala Silvia Dellai, bývalá hvězda filmů pro dospělé, která před časem ukázala, jak umí tancovat na klíně, o čemž informoval také eXtra.cz. Převlékla se za opravářku a se slovy: “Neudělám Like House, udělám P*rn House!” oslavenci předvedla striptýz.
O zážitek ale nepřišel nikdo z účastníků večera. Silvia odhodila podprsenku a ve vile plné influencerů chodila téměř nahá. To nejvíce rozvášnilo Hanku.

Ta Silvii z prsou několikrát po sobě olizovala alkohol. Ve zpovědnici se k celé situaci Hanka další den vyjádřila: “Bylo to asi příjemné, když jsem to dělala. Dobrý, má dobré cecky. Udělám to znova klidně,” smála se. Hanka se netají tím, že miluje party a dobrou zábavu, o kterou se sama s radostí postará.

Oslavu si všichni užili a samotný oslavenec Lukáš Tůma tento večer zhodnotil: “15 z 10. Top!”

Sledujte Like House každý všední den na Prima Show od 18:30, Night Show od 22:40 hodin!

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy