Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Like House 3: Nejen Dominika Myslivcová. Tyto krásky se poperou o půl milionu!

Účastníci nové řady Like House 3.
Zdroj: Se souhlasem TV Prima
+ Další 4 fotografie
Like House 3

Další série reality show Like House propukne na obrazovkách TV Prima už 7. března. Již třetí partička osmi influencerů bude bojovat o výhru v hodnotě půl milionu korun. Kromě milovnice růžové barvy, české Barie Dominiky Myslivcové (27) se ve vile objeví ještě tři další krásky. Těšit se můžete i na další žhavé kočičky, a to Hanku Gelnarovou, Liubov Tupikovou a Simonu Tvardek.

Ani soutěžící třetí řady oblíbené show pro mladé Like House 3 nedostanou výhru v hodnotě 500 tisíc korun jen tak. Osmičku influencerů čekají nové úkoly a mnohdy se dostanou až za hranu své komfortní zóny. Svůj pravý charakter odhalí svým followerům i divákům Prima Show i čtveřice krasavic, na něž se můžete těšit od pondělí 7. března každý všední den v 18:30.

Účastnice Like House 3

Jakou čtveřici krasavic budeme vídat na televizních obrazovkách?

Dominika Myslivcová

Blogerka a modelka Dominika Myslivcová, která je pro svou lásku k růžové barvě označována za českou Barbie, bude v celé show pomyslnou zástupkyní celebrit, stejně jako Agáta Hanychová v předchozí sérii. „Popravdě jsem všechny neznala, některé jsem viděla na TikToku, a jsou moc šikovní. Teď, když se vidíme naživo, tak působí všichni sympaticky. A jsou o dost mladší. Jsem zvědavá, jak to budeme zvládat. Cítím, že budu taková jejich starší sestra," směje se Dominika, pro kterou prý bude účast v reality show velkou zkušeností.

Největší strach má Dominika z vaření, které zřejmě nepatří mezi její silné stránky, zato mejdanů s ostatními účastníky soutěže se nemůže dočkat. "Jsem hodně obětavý člověk, taky ctižádostivá a ambiciózní. Když něco chci, tak to dostanu," říká modelka, která o sobě tvrdí, že se odlišuje od ostatních, a když jdou všichni doprava, tak ona jde doleva. Snad se Dominika v influencerské vile ohřeje déle než její předchůdkyně Agáta, která si sympatie diváků příliš nezískala.

Influenceři z Instagramu i TikToku

Liubov Tupiková

Další ze soutěžících je Liubov Tupiková (19), kterou můžete sledovat jak na Instagramu, tak na TikToku. Blondýnka pocházející z Ruska má na sociálních sítích téměř 150 tisíc followerů a její popularita stále roste. Mladičká influencerka se do České republiky přistěhovala teprve před čtyřmi lety a momentálně žije v Brně. Do reality show Like House se rozhodla jít, protože doufá, že se tam sejde super parta, a těší se nejen na to, že se bude s ostatními účastníky poflakovat, ale i na hosty a soutěžní úkoly. Liubov, jejíž nejoblíbenější zahraniční influencerkou je Agent Girl, sdílí se svými sledujícími každodenní život. "Občas točím i gymnastické cviky, protože jsem jako malá dělala moderní gymnastiku. A sem tam i vtipy," prozradila, čím si získala popularitu na sociálních sítích.

Simona Tvardek

Like House 3 se zúčastní i osmnáctiletá Simona Tvardek. Jejím oblíbeným influencerem je vítěz druhé řady reality show Tadeáš Kuběnka. "Říkala jsem si, že by to pro mě mohlo být zajímavé. Taky se chci pobavit, zajímají mě ostatní soutěžící. A navíc byl v LIKE HOUSE můj nejlepší kamarád Tadeáš, tak budeme mít něco dalšího společného," řekla rodačka z Frýdku-Místku. "K tomu všemu jsem byla v show už dvakrát jako host, takže všechno vím," dodala influencerka vyznačující se svým alternativným stylem. Simonu můžete sledovat na Instragramu a přidat se k jejím necelým čtyřiceti tisícům sledujících.

"Celou dobu jsem bydlela u rodičů, takže se těším, že si zkusím bydlet někde jinde. A těším se i na spolubydlící. Zjistím, jestli s nimi budu vycházet, a třeba se tím dozvím i něco o sobě," prozradila, na jakou zkušenost se ve vile nejvíc těší, zároveň se ale obává, že ji ostatní soutěžící budou nudit. Simona sebe samu považuje za jedinečnou bytost. "Celý život jsem se snažila se neodlišovat, a pak mi došlo, že to nepůjde. Takže to jde tak nějak samo – mám divnou ofinu a celkově mám jiné rysy v obličeji," poznamenává severomoravská influencerka.

Hanka Gelnarová

Čtveřici krásek z Like House 3 uzavírá Hanka Gelnarová (20) z Ostravy. "Chci si zpestřit život, zkusit něco nového a žít pod jednou střechou s lidmi, které znám ze sociálních sítí. A taky si vyzkoušet svoji psychiku," prozradila instagramerka a tiktokerka, proč se rozhodla do reality show jít. Hanka, která se ve vile nejvíc těší na party a alkohol, o sobě tvrdí, že je upřímná a kamarádská ranařka, která se ničeho nebojí.

Kdo vyhraje Like House 3?

Influencer, který dostane od diváků nejvyšší počet hlasů, se stane vítězem a získá výhru ve výši půl milionu korun. Vila z předchozí řady se tvůrcům osvědčila, a tak se do ní nastěhují i noví soutěžící. Komplex nabízí 1167 metrů čtverečních včetně velké zahrady. Soutěžící uvnitř najdou čtyři pohodlné ložnice, kuchyni a velký obývací prostor s ikonickým neonovým nápisem LIKE HOUSE nad sedací soupravou. Zahrada nabízí venkovní sezení, vířivku i otužovací káď. Součástí komplexu je také zpovědnice, kam chodí soutěžící pravidelně vyjadřovat své myšlenky, názory a komentáře.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy