Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Lidé se nepřestávají bavit: V Zemanově kumbálku je útulno...

Prezident Zeman na schůzkách s kandidáty na ministry.
Zdroj: Twitter Jiří Ovčáček
+ Další 2 fotografie
vtipy

Také ve středu pokračovaly schůzky prezidenta Miloše Zemana s kandidáty na ministry v budoucí vládě Petra Fialy (ODS). I tentokrát se prezident kvůli pozitivnímu testu na koronavirus musel při schůzkách uzavřít do vitríny. A i nyní si z toho lidé na sociálních sítích dělají legraci.

Prezident Miloš Zeman se začíná ve své vitríně zabydlovat. Momentálně probíhají schůzky s kandidáty na ministry, ale jelikož je prezident covid pozitivní, musí schůzky probíhat vcelku nestandardně. Zeman je tak vždy umístěn do boxu z plexiskla, kam ho na vozíčku dopraví pracovníci ve skafandrech, aby se nákaza koronavirem nešířila dál.

Mnoho lidí na to však reaguje vemi pobaveně a mají z celé situace akorát legraci. Ve středu schůzky pokračovaly a kromě stolku měl Zeman ve vitríně i novou květinovou ozdobu a pití. Prezident se sešel s kandidátem na ministra spravedlnosti Pavlem Blažkem (ODS) a odpoledne se má vidět s kandidátkou na ministryni obrany Janou Černochovou (ODS).

Nejhorší prezident, píše komentátor

V úterý 30. listopadu mu navíc do boxu přidali i ozdobný stoleček a začíná to tam vypadat velmi útulně, jak komentují lidé na sociálních sítích. „Koukám, že už mu tam do kukaně začínáte strkat vyřazenej nábytek, kterej jinde překáží. Takovej kumbál na nepotřebné věci, rozumím,“ napsal jeden uživatel. Minulé prezidentské volby prokázaly, že český volič nechce nudného patrona, který se jen na všechny usmívá. Český volič chce, aby v čele státu byl macho. Ke smůle tohoto státu, jediným takovým byl v obou prezidentských volbách Miloš Zeman,“ napsal další.

K situaci se vyjádřil i slovenský komentátor Peter Schultz, který dokonce prezidenta označil za toho nejhoršího. „Po fotce, na které Zeman holí ukazuje na Sobotku, je brutalistní jmenování Fialy z akvária další ikonickou momentkou ze života a díla nejhoršího prezidenta, jakého kdy česká demokracie měla,“ napsal Schultz.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy