Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Libor Bouček bude dvojnásobným tatínkem. Gabrielino rostoucí bříško už nešlo déle skrývat

+ Další 4 fotografie

Libor Bouček bude dvojnásobným tatínkem. Spolu se svou manželkou Gabrielou prozradili, že čekají druhého potomka a malý Albert se tak dočká sourozence. Oblíbený moderátor přitom na festivalu v Karlových Varech se vyhnul jasné odpovědi při dotazu redakce eXtra.cz k tématu, když všichni viděli rostoucí bříško jeho půvabné ženy. Nakonec ale později sám vysvětlil, že odpovědi se vyhýbal, protože chtěli radostnou novinu oznámit jako první sami společně s manželkou.

Když Gabriela Boučková dorazila po boku Libora Boučka na festival do Karlových Varů, většině přítomných hostů neuniklo její zakulacené bříško. Na mysl tak logicky přišla otázka, zda moderátorova krásná manželka nečeká druhého potomka. Ostatně i redaktorka eXtra.cz se páru zeptala, zda není v plánu další děťátko. Jenže oba mlžili.

"Plánuje se různě..." začala odpovídat Gabriela a při tom se zadrhla a hledala další slova. Pak hned vstoupil do rozhovoru Libor. "Samozřejmě plánujeme, a až to přijde, budeme všichni šťastní a minimálně do roku 2028 k tomu dojde," odpověděl redaktorce oblíbený moderátor. Jak se ale ukázalo, v době rozhovoru už dobře věděli, že miminko přijde na svět mnohem dřív. Na sociálních sítích totiž těhotenství o pár dnů později skutečně přiznali.

Bouček zároveň vysvětlil, proč mlžili. "Rozumím těm, kteří se s upřímným zájmem zeptali, a my odpověděli. Vágně, tedy já. Když už to máme říct, chceme to říct spolu. S radostí, pokorou, štěstím a racionálními obavami z křehkosti toho celého směle říkáme ANO," vysvětlil moderátor na Instagramu své úhybné manévry.

Albert se dočká sourozence

Následně přidal dojemná slova plná očekávání. "Když vše půjde, tak jak zní plán, bude nás sudý počet. Budeme 4. V lásce, rodině. Ještě letos, nebo v roce 2024. To necháme osudu," pokračoval s tím, že se už nemůže dočkat. "Zas na vlastní oči vidím, jak jsou ženy silnější a schopnější. Schopny přivést na svět nový život. Ať nás zdraví provází, a jestli je zdrojem láska, uděláme vše pro to, ať je to zdroj maximální," dodal šťastný tatínek malého Alberta, k němuž brzy přibude bratříček nebo sestřička.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy