Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Leoš Mareš slaví narozeniny: Ukázal 46 let starou fotku se svou maminkou

Manželé Marešovi.
Zdroj: herminapress
+ Další 4 fotografie
Narozeniny

Moderátor Leoš Mareš slaví šestačtyřicáté narozeniny v kruhu své rodiny včetně nedávno narozené vytoužené dcerky Alex. Na Instagramu sdílel Leoš dojemnou fotografii se svou maminkou před 46 lety a k ní přidal i text. 

Před šestačtyřiceti lety se v Berouně narodil Leoš Mareš, jeden z nejznámějších moderátorů v Česku. Na Instagram přidal dobovou fotografii, na níž je s maminkou. „1976. Ranní zpráva od maminky: Leoši, krásné narozeniny, přeji ti jen to nejlepší v tvém ještě stále mladém životě, zdraví, štěstí a úspěch. Máš pro co žít, a tak o sebe pečuj. Jsi mé všechno. Máma,“ napsal k fotografii na Instagram.

Leoš si tak snad užije tento narozeninový den v klidu a s rodinou. Jeho žena Monika nedávno porodila malou Alex, z níž se momentálně oba rodiče nejvíce těší.

Mareš byl obětí pomluv

Před několika dny však zažil Leoš velmi nepříjemnou událost. Lektor Marek Pavlík, který se vydával za Marešova příbuzného, měl v základních školách v rámci přednášek pro děti vykládat nepravdivé věci. „Pán v rámci workshopů, které má pořádat Hospodářská komora Jihočeského kraje a kde jsou žáci sedmých tříd, říká opravdu ošklivé věci o mé rodině,“ uvedl Mareš na svém Instagramu. Pavlík měl o Marešovi říkat, že Leoš dcerku Alex nikdy nechtěl a že vše udělal jen pro svou ženu Moniku.

Web eXtra se s Pavlíkem spojil a ten svůj čin obhajoval takto: Je to velké nedorozumění, ke kterému bohužel došlo.“ Hospodářská komora Jihočeského kraje na situaci zareagovala tím, že s Pavlíkem okamžitě ukončila spolupráci a veřejně se Marešovi omluvila.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy