Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Leoš Mareš slaví 45. narozeniny: 7 osudových žen, které prošly jeho životem i postelí

Ženy Leoše Mareše.
Zdroj: Profimedia / Showpix / koláž eXtra
+ Dalších 10 fotografií
galerie

Moderátor a influencer Leoš Mareš (45) slaví pětačtyřicáté narozeniny. Miliony fanoušků získal díky své osobnosti, humoru, luxusnímu životu i krásným ženám, které se po jeho boku objevovaly celý život. Vypadá to, že ve své manželce Monice Marešové (40) našel skutečně lásku do konce života, přesto si připomeňte, kterým dalším kráskám také zamotal hlavu.

Nejoblíbenější český moderátor a influncer Leoš Mareš, který má na svém Instagramu přes jeden milion sledujících, slaví své pětačtyřicáté narozeniny. Se svou druhou manželkou Monikou Marešovou tvoří šťastný a spokojený vztah už několik let. Než svou lásku ale poznal, prošel několika vztahy, které sice ztroskotaly, ale na druhou stranu z něj vyformovaly i osobnost, kterou je nyní. Pojďme si jeho lásky připomenout.

První manželka Monika a nevěra

S první manželkou Monikou Marešovou, dříve Poslušnou, se vzali v roce 2008. Společně vychovávají dva syny Matěje a Jakuba. Už pár měsíců po jejich svatbě si ale vrabci na střeše cvrlikali, že Leoš našel zalíbení v modelce Lucii Petriškové, se kterou měl Moniku podvádět, a v lednu následujícího roku se chtěl s Monikou rozvést. Nakonec se domluvili pouze na odloučení a rozvod se táhl až do roku 2017. Už i kvůli synům spolu ale dnes i přes trnitou minulost dobře vycházejí.

Tyhle krásky nebyly to pravé

Rok po rozchodu s Monikou Leošovi padla do oka prodavačka, která byla později i manželkou Vaška Noida Bárty: Gabriela Dvořáková, se kterou se bok po boku objevoval několik měsíců. Ani tento vztah ale nevyšel, po Gabriele našel zalíbení v missce Hance Svobodové, se kterou tvořil pár rok a půl.

Láska neklapla ani s topmodelkou Michaelou Kociánovou, která kvůli své profesi musela často cestovat a žít v zahraničí, a tak se jejich vztah nemohl rozvíjet, proto také údajně skončil.

Roku 2012 se Leoš zamiloval do modelky Petry Faltýnové, se kterou měl vztah jako na houpačce. Po několika rozchodech a opětovných návratech i eskapádách vztah definitivně ukončili roku 2014.

Druhá manželka Monika a příběh jako z pohádky

O rok později, konkrétně 13. června roku 2015, se potkal na svatbě stylisty Filipa Vaňka s Monikou Koblížkovou a jeho život nabral na obrátkách k lepšímu. Do Moniky se zamiloval až po uši, v roce 2017 se zasnoubili a v únoru roku 2018 se vzali. Monice dokonce složil dojemnou píseň Slib k jejím sedmatřicátým narozeninám, kterou i nazpíval, a oba dodnes patří ke stabilnímu páru českého showbyznysu.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy