Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Lenka Hornová se ověsila luxusem: Jen kabelka vyjde na šest set tisíc, botičky stojí přes dvacet

Módní policie z projekce Eliška a Damián.
Zdroj: eXtra.cz/koláž, Herminapress
+ Dalších 10 fotografií
Módní policie

V honosných prostorách zámeckého hotelu Chateau St. Havel v Praze se uskutečnila projekce nového seriálu Eliška a Damián. Hlavní protagonisté si nenechali projekci ujít a někteří přišli opravdu vyfintění. Pokud by se udělovala cena za nejluxusnější a nejdražší outfit, rozhodně by ji získala šéfka obsahu Primy Lenka Hornová (57), která vynesla kabelku za stovky tisíc korun.

Bývalá moderátorka Prásku! a současná šéfka obsahu na Primě Lenka Hornová oblékla velmi drahý outfit. Na projekci nového seriálu Eliška a Damián v honosných prostorách zámeckého hotelu Chateau St. Havel měla sice jednoduché tyrkysové šaty, ovšem zvolila k nim nevšední doplňky.

V ruce držela velmi unikátní kousek, a to oranžovou kabelku Birkin od Hermés z aligátoří kůže se zlatými detaily ve velikosti 35. Jen pro představu, tento typ používané kabelky, ne nové, stojí na internetu více než 600 tisíc korun. Na aukčním webu Sothebys se pak její cena pohybuje v rozmezí od 400 do 760 tisíc korun.

Luxusní doplňky

To ale není vše. Hornová měla ještě blankytně modré sandálky Oran od Hermés, které vyjdou na dvacet tisíc korun. Sandálky pak ještě ovázala šátkem, který je taktéž od Hermés a taktéž vyjde na několik tisíc korun. Je vidět, že si Hornová potrpí na luxus. Na ruce pak měla scenáristka a producentka zlaté náramky, přičemž jeden byl od Tiffanyho, který stojí více než padesát tisíc.

Kromě Hornové dorazili na projekci také hlavní představitelé seriálu jako Emma Smetana, Robert Urban, Dana Syslová nebo Jan Komínek.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy