Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Lela Ceterová v potížích: Na napíchané tváři se jí dělají modřiny a musí přibrat 6 kilo

Lela Ceterová má zálibu v estetických úpravách.
Zdroj: eXtra.cz/Renata Bušková
+ Dalších 6 fotografií
Problémy

Influencerka Lela Ceterová (33) na svém Instagramu svěřila svým sledujícím, co ji v poslední době trápí. Nejenže musí nabrat šest kilogramů, což je pro ni veliký problém, ale navíc se jí na tvářích udělaly modřinky, jelikož si nechala napíchat tvář kyselinou hyaluronovou.

Blonďatá barbína Lela Ceterová byla minulý týden na zkrášlovacích procedurách. Odstraňovali jí vrásky v oblasti krku pomocí kyseliny hyaluronové. A část kyseliny si nechala aplikovat i do oblasti tváře, což jí způsobilo problémy.

„Chtěla jsem v ní vytvořit objem. Samozřejmě jsme dělali i boční strany. Jenže tím, že jsem měla v té době menstruaci, tak se mi tam vytvořily modřinky. Některé ženy na to trpí,“ přiznala otevřeně influencerka ve stories na Instagramu.

Lela musí přibrat

Kromě toho také přiznala, že musí do měsíce nabrat šest kilogramů. „Jedno kilo už jsem přibrala. Měla bych jíst sedmkrát za den, nejsem na to zvyklá, jím málo. I v těhotenství jsem jedla málo,“ prozradila. Dodala také, že s manželem, MMA zápasníkem Karlosem Vémolou (37), to mají obráceně. Zatímco Karlos musí hubnout, Lela musí ztloustnout. „Musím začít. Je to pro mě výzva,“ uzavřela Lela, která se do boje vyzbrojila brambůrkami.

Karlos se momentálně připravuje na mediálně sledovaný zápas mezi ním a Patrikem Kinclem, který se uskuteční 20. května v O2 areně. „Pokud mě porazí, tak je všechno v pr*eli. Všechny plány, všichni Terminátoři, všechny těžké váhy. Všechno, co chci, ztratím jen proto, že mě porazí tenhle kripl,“ nechal se Vémola slyšet v krátkém dokumentu Cesta na Oktagon dostupném na YouTube.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy