Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Lela Ceterová se mění k nepoznání: Z vyprsené playmate se stala elegantní kráska, chválí fanoušci

Lela Ceterová se mění před očima: Z vyprsené playmate se stala elegantní kráska
Zdroj: koláž eXtra.cz/Se souhlasem Lela Ceterová
+ Dalších 9 fotografií
Změna vizáže

Lela Ceterová v posledních měsících prochází výraznou proměnou. Manželka Karlose Vémoly a bývalá playmate obměnila šatník a vyzývavé kousky teď vystřídala umírněnost a elegance. Změny si všímají i fanoušci. “Prosím, zůstaňte u takového stylu, velmi vám to sluší,” komentují příspěvky na sociálních sítích. 

Lela Ceterová v posledních měsících opakovaně překvapuje své fanoušky. A to velmi mile. Manželka známého zápasníka Karlose Vémoly totiž změnila styl oblékání i sebeprezentace na sociálních sítích a podle valné většiny diváků jí změna velmi prospěla. Nyní působí jako elegantní dáma!

Z Lely je elegantní dáma

Bývalá playmate a moderátorka obměnila šatník a vyzývavé kousky vystřídala elegance, šarm a umírněnost. Lele, mamince dvou dětí, nový styl velmi sekne! "Prosím, zůstaňte u takového stylu, velmi vám to sluší!" komentují lidé pod Lelinými příspěvky na Instagramu. "Ty jsi čím dál hezčí a vypadáš, že jsi šťastná! Moc ti sluší tahle změna," přidává se další z komentujících. Někteří fanoušci nyní dokonce píší, že Lela omládla.

Změna přišla v době, kdy Lela uvedla na svět svůj nový pořad na TV Barrandov. V té době měla na svém kontě navíc módní faux pas, když na předávání cen Český slavík vyrazila s hlubokým výstřihem a velkým rozparkem, což byl pro takovou událost zcela nevhodně zvolený outfit. Působila doslova vulgárně. Tehdy si Lela vyslechla výtky kritiků, a ačkoli se proti nim ohradila, nejspíš pak přišlo na řadu něco jako vnitřní uvědomění. Nyní jí to sluší mnohem víc! Posuďte sami v galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy