Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Lela Ceterová dráždí ve spodním prádle: Po dvou dětech má nejlepší postavu v životě

Lela Ceterová se ukázala v rudém prádle.
Zdroj: se souhlasem Lela Ceterová / foto Peter Gaman
+ Další 3 fotografie
mateřství

Bývalá playmate a snoubenka Karlose Vémoly (36) Lela Ceterová (32) se na Instagramu pochlubila pár měsíců po porodu skvostnou figurou v dráždivém rudém prádle. Dvojnásobná maminka redakci eXtra.cz prozradila, jak se v době mateřství udržuje v tak skvělé formě. Tu má prý dokonce lepší než v dobách, kdy se živila jako modelka. Její odpověď někoho překvapí, jiní se s ní naprosto ztotožní.

Lele Ceterové mateřská role skutečně sluší, nejenže vypadá šťastněji než kdy dřív, ale také se umí proměnit v pořádně sexy maminku. "To, že se žena stane mámou, neznamená, že musí ztratit sebevědomí a přestat být sexy pro sebe a svého muže. Nejdůležitější je se cítit dobře a ostatní jde samo," uvedla na svém Instagramu snoubenka MMA bijce Karlose Vémoly k provokativnímu snímku ve spodním prádle. Může se zdát, že Lela navštívila kvůli fotce studio, pravda je ale zcela jiná.

"Můj dobrý kamarád Peter Gaman je fotograf. Byl u nás na návštěvě a přemluvil mě, že uděláme nějakou sexy fotku, a tak jsem šla do toho," prozradila nám Lela.

Lela Ceterová porodila syna Rockyho teprve před čtyřmi měsíci. Zatímco některé maminky se svou postavou po porodu bojují i několik let, bývalá playmate má své štíhlé křivky zpátky. Zadarmo to ale ani zdaleka není, být starostlivou a pozornou maminkou dvou dětí totiž také není vždy procházka růžovým sadem.

"Na cvičení nemám se dvěma dětmi čas a abych řekla pravdu, také ani energii. Za celý den se kolem dětí tak naběhám, že se někdy opravdu do noci nezastavím," prozradila Lela pro eXtra.cz se slovy, že je se svou postavou spokojená. Podle její nejlepší kamarádky má prý dokonce lepší figuru než v dobách, kdy se živila jako modelka.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy