Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Lela Ceterová a Marika Šoposká vynesly stejné šaty: Oběma se pod nimi rýsovaly bradavky

+ Dalších 12 fotografií

Když dvě ženy vynesou stejné šaty, nevypadá to stejně. Obtáhnutou zelenou róbu od značky Victorie Beckham oblékla nejen influencerka Lela Ceterová (34) na lednovou premiéru filmu Karlos, ale později také herečka Marika Šoposká (34). Ta ji vynesla do Rudolfina na předávání cen Českého lva. Ani jedna si navíc pod tenkou látku nevzala podprsenku a obě ukázaly bradavky.

Influencerka Lela Ceterová je zvyklá provokovat. Nikoho proto nepřekvapilo, když si na premiéru dokumentu Karlos v lednu oblékla dlouhou smaragdově zelenou róbu od návrhářky Victorie Beckham, která na oficiálních stránkách stojí přes čtyřicet tisíc korun. Původně však měla mít na tuto akci úplně jiné šaty. Sněhově bílou róbu jí chvilku předtím zničil eskalátor a ona musela se zelenými šaty improvizovat.

Později si je vzala také na natáčení Nákupních maniaček, jak informovala na svých sociálních sítích. Šaty sice vypadaly na první pohled vzorně, ovšem vzadu měly pořádně hluboký výstřih. Lela si navíc již tradičně nevzala podprsenku a prosvítaly jí bradavky. Ramena měla vypolstrovaná, čímž docílila ještě dramatičtější siluety.

Stejná róba

A stejnou róbu v březnu vynesla také herečka Marika Šoposká, jak zjistila přítomná redakce eXtra.cz. Na předávání cen Český lev také oblékla zelené šaty a stejně tak si pod ně nevzala podprsenku a prosvítaly jí bradavky. Vzhledem k tomu, že má však Marika mnohem menší poprsí než Lela, vypadala v nich přece jen daleko střídměji a elegantněji.

Na těchto snímcích je tak přesně vidět, že i když si dvě ženy vezmou stejnou róbu, nikdy to nevypadá stejně.

Na to, jak jim to slušelo, se podívejte v galerii.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy