Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Lejla Abbasová o výchově dětí: Řekly by, že jsem satan, směje se čtyřnásobná matka

+ Dalších 6 fotografií

Moderátorka Lejla Abbasová je čtyřnásobnou maminkou. Vzhledem k velkému pracovnímu vytížení přiznává, že péče a starost o čtyři děti je někdy poněkud hektická záležitost, kterou však zvládá s přehledem. Zatímco syn David a dcera Iman jsou již školou povinní, nejmladší synové, dvojčata Theo a Ben, navštěvují lesní školku. V rozhovoru pro eXtra.cz se rozpovídala o výchově a striktním režimu, který se snaží doma vést. "Já to vidím strašně pokrokově a liberálně, moje děti by řekly, že jsem normální satan a matka teroristka, ale já bych řekla, že je to strašně důležité," říká s humorem. Sama prý jako dítě byla neřízená střela. 

Moderátorka Lejla Abbasová se doma rozhodně nenudí. Jako čtyřnásobná maminka má o zábavu postaráno, jak s humorem říká i v rozhovoru pro eXtra.cz. Obzvláště náročný pro ni byl nyní začátek školního roku. "My jsme se z toho ještě nevybabrali, tedy především já," říká s humorem.

"David přešel na novou školu, začal dojíždět, takže řešíme přesuny. Iman chodí do první, kluci zůstávají, kde jsou. Všichni odcházejí a přicházejí v jiný čas, do toho mají dohromady šest kroužků," sečetla. "Do toho já dost pracuju, v tom září se toho dost sešlo. Nechci se rouhat. Září přežiju, kdo přežije, ten vyhraje," dodává s úsměvem.

Dětem se snaží nastavit striktní režim

Lejla má ze vztahu s Michaelem Kocábem školou povinného syna Davida. Vychovává ale také další tři děti, které přivedla na svět s tureckým podnikatelem Volkanem Kaynakem. Dcera Iman letos poprvé zasedla do školních lavic a dvouvaječná dvojčata Theo a Ben navštěvují lesní školku. Snaží se mít pevnou ruku a dětem nastavuje striktní režim. "My se snažíme od narození. Otázka je, s jakým úspěchem," říká.

"Ale jo, u nás je ten režim poměrně striktní, ale vzhledem k tomu, že těch dětí je hodně, tak má poměrně dost odchylek. Spát chodí nejpozději v 9, to bez diskuze. Celkově máme ale i režim, co se týká televize nebo sladkostí. Já to vidím zcela pokrokově a liberálně. Moje děti by řekly, že jsem normální satan a matka teroristka, ale já bych řekla, že je to strašně důležité," říká. Sama byla v dětství a pubertě prý neřízená střela. "Já jsem byla neřízená střela, o to větší jsem teroristka teď. Vím, jak se to může zvrtnout, a to nedopustím," směje se.

Rozhovor nám Lejla poskytla při příležitosti focení šperků Tiami, vyrobených z laboratorních diamantů. "Od klasického diamantu jsou k nerozeznání, ale na rozdíl od těch klasických na nich takzvaně není krev. Hlavně především po nich nezůstává nějaká špatná energie a stopa," rozpovídala se moderátorka o značce, která si zakládá na udržitelnosti.

A právě téma udržitelnosti je často otevírané i v domácnosti Lejly Abbasové. Jak se snaží napomáhat životnímu prostředí a jak toto téma předává svým dětem? I to se v rozhovoru, který si můžete přehrát v náhledovém videu, dozvíte.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy