Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Legendární zpěvačka Yvetta Simonová zastavila čas: V 94 letech je hvězdou večírků

Yvetta Simonová si užívala společnosti plnými doušky.
Zdroj: Herminapress.cz/eXtra.cz - koláž
+ Dalších 12 fotografií
Fit

Pěvecká hvězda Yvetta Simonová (94) si ve svém věku rozhodně umí užívat života. Když se objevila na galavečeru Orchestru Karla Vlacha, tak se nejen okamžitě stala středem pozornosti, ale také se vyfotila skoro se všemi. Zpěvačka, která s Milanem Chladilem sklízela jeden úspěch za druhým, vypadala fantasticky. Fotky poskytl portál Herminapress.

Yvetta Simonová se proslavila jako zpěvačka působící v Orchestru Karla Vlacha. Coby hlavní hvězda s orchestrem zpívala od roku 1958. Za svůj život nazpívala přes 500 písní, mnoho z nich po boku pěveckého velikána Milana Chladila. Na to, že je paní Yvettě devadesát čtyři let, tak je neuvěřitelně fit. Ale nemá to zadarmo, pravidelně totiž cvičí, jak řekla již dříve redakci eXtra.cz.

„Každý den cvičím, hned ráno. Uvařím si hrnec kafe, pak jdu na zem a cvičím. Musím se rozhýbat, jinak bych se nehnula,“ prozradila Simonová. A je to opravdu znát. Když se objevila na veřejné akci, tak vypadala skvěle, a navíc se s ní chtěl každý vyfotit.

Hned středem pozornosti

Slavná zpěvačka se tak vyfotila například s Václavem Noidem Bártou, který v orchestru převzal žezlo ještě se zpěvačkou Terezou Maškovou. „Jsem dojatý. Paní Simonové a pana Zímy si velmi vážím. Potěšilo mě, že mohu zpívat v takovém tělese,“ řekl pro CNN Prima News. Yvetta Simonová se fotila také se zpěvákem Ondřejem Rumlem či herečkou Kateřinou Brožovou.


Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy